Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε το βραβείο “Sports Marketing Club of the year”

0
66

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε στις υποψηφιότητες των βραβείων “Sports Marketings Awards 2023”, μέσα από τις οποίες κέρδισε συνολικά δύο χρυσά και δύο χάλκινα βραβεία σε διάφορες κατηγορίες, ενώ κατάκτησε και την κορυφαία διάκριση ως σύλλογος της χρονιάς. Τα επιχειρηματικά βραβεία της BOUSSIAS έλαβε για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Κενές.

Ειδικότερα ο Αρκαδικός σύλλογος βραβεύτηκε στις εξής κατηγορίες:

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Best CSR Activity Campaign/Activity για την εμφάνιση της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου με τίτλο υποψηφιότητας: “AWAY KIT: Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί”.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Best Sports Related Commercial or Promotional Video για την φετινή εμφάνιση της ομάδας μας, η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη για την προστασία του Περιβάλλοντος με τίτλο: “NEW KIT: THERE IS NO PLANET Β”.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Best Presence on Meta’s platforms (Facebook and/or Instagram) για τη δραστηριότητα και την μεγάλη απήχηση της ομάδας μας στις πλατφόρμες Meta με τίτλο υποψηφιότητας: Presence & Resonance on social media.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Best Sports Podcast για την πρωτοποριακή για σύλλογο στήλη των PODCASTS που έχει καθιερώσει η ομάδα μας με τίτλο υποψηφιότητας: ASTERAS TRIPOLIS FC PODCAST.

 

Κενές: «Στον Αστέρα εμείς απλώς υλοποιούμε το όραμα των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη»

Ο κ. Δημήτρης Κενές, παραλαμβάνοντας την κορυφαία διάκριση Sports Marketing Club of the year για τον Αστέρα Τρίπολης στον δικό του σύντομο χαιρετισμό ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε την εταιρία BOUSSIAS που κάθε χρόνο με τη διοργάνωση Sports Marketing Awards αξιοποιεί τη δουλειά μας και επιβεβαιώνει πως το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαριστούμε πολύ την κριτική επιτροπή για τις ψήφους της. Εμείς στον Αστέρα Τρίπολης απλώς υλοποιούμε το όραμα των κ. Δημήτρη Μπάκου και του κ. Γιάννη Καϋμενάκη για Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα. Και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.».

 

Ως Πρόεδροι της Κριτικής Επιτροπής συμμετείχαν οι Παραολυμπιονίκες Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Αντώνης Τσαπατάκης. Η τελετή απονομής των Sports Marketing Awards 2023, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 6 η χρονιά η BOUSSIAS, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, στο Athens Marriott Hotel, τιμώντας τα κορυφαία Sports Marketing Clubs, Brands και Agencies της χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here