Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τον Ηρακλή Μεταξά (+vd)

0
222

Το πρωί της Πέμπτης (30/06) ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε και επίσημα το νέο προπονητή της ομάδας, Ηρακλή Μεταξά, ξεκινώντας το «χτίσιμο» της ομάδας για την 16η συνεχή σεζόν στη Super League 1 με τη συμφωνία με έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος στη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τις εντυπώσεις συνολικά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την είσοδό του στην αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας» ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης χαιρέτησε έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους του Τύπου και τεχνικούς. Στην αρχική του τοποθέτηση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε στην ονοματοδοσία της αίθουσας Τύπου στη μνήμη του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με το σύλλογο, τον Μπάμπη Σκορπίδα, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ο κ. Μποροβήλος αναφέρθηκε σύντομα στη συμφωνία της ομάδας με τον κ. Μεταξά για να τοποθετηθεί σύντομα με τη σειρά του και ο νέος προπονητής του Αστέρα. Αρχικά αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και τον αγάπησαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα Ιωάννινα. Παράλληλα εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για το νέο κεφάλαιο που ξεκινάει και ανυπομονεί να βρεθεί με τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας αύριο στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια ο κ. Μεταξάς απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Σε ερώτημα για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του περσινού Αστέρα, ο νέος προπονητής της ομάδας είπε ότι αυτή την απάντηση μπορεί να δώσει μόνο όταν δει από κοντά την ομάδα στις προπονήσεις. Αυτό που τόνισε είναι ότι θέλει να βλέπει την ομάδα με νοοτροπία μαχητή που θα παλεύει μέχρι το τέλος κάθε παιχνίδι.

Ο νέος κόουτς παρουσίασε και τους στενούς του συνεργάτες που θα αποτελούν μέρος του προπονητικού τιμ και ειδικότερα οι βοηθός προπονητής Βαγγέλης Τσιάρας και γυμναστής Αντώνης Τσικάκης.

Πρόσθεσε ότι είναι διατεθειμένος να επιβάλει οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού στην ομάδα, ανεξαρτήτως αν είναι επιθετικογενές ή αμυντικογενές, αρκεί να ταιριάζει με το ρόστερ της ομάδας και να αποδίδει τα επιθυμητικά αποτελέσματα. Εξήγησε επίσης ότι επιθυμία του ήταν να πραγματοποιήσει η ομάδα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της εκτός Αρκαδίας, καθώς θέλει για 10-15 μέρες όλα τα μέλη της ομάδας να βρίσκονται μαζί πρωί – μεσημέρι – βράδυ με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα.

Ο ίδιος ο κ. Μεταξάς τόνισε ότι δεν θέλει να θέτει στόχους, κάτι το οποίο τήρησε και την περασμένη χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο δικός του ο στόχος είναι πάντα να δουλέψει τόσο καλά με τους παίκτες του, ώστε να μπει η ομάδα τόσο καλά προκειμένου να δώσει την πιο σκληρή «μάχη» δίνοντας το 100%.

 

Από αύριο οι ανακοινώσεις των νέων προσώπων…

Ο κ. Μεταξάς τόνισε ότι σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα έχει προχωρήσει στην ενίσχυσή της με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας και ήδη έχουν αποκτηθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές. Εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που λογικά θα είναι όλοι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκτός αν έρθουν 1-2 ακόμη παίκτες στην ομάδα στη συνέχεια.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης απέφυγαν πάντως να αναφερθούν σε ονόματά νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, τονίζοντας ότι από το πρωί της Παρασκευής (30/06), θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Αρκαδική ΠΑΕ.

Σχετικά με το θέμα του Γενικού Αρχηγού που είναι ένα ζήτημα μετά την «απώλεια» του Μπάμπη Σκορπίδα, ο κ. Μποροβήλος τόνισε ότι αποτελεί ένα τεχνικοδιοικητικό ζήτημα το οποίο θα διευθετηθεί το επόμενο διάστημα με επιλογή και του νέου προπονητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here