Ο Αστέρας Τρίπολης στο τουρνουά υποδομών “ATTICA TALENT”

0
188

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι τα τμήματα υποδομής Κ13 και Κ14 του συλλόγου, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά “ATTICA TALENT” με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τουρνουά το οποίο θα διεξάγεται στην Αττική και θα δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που ξεχωρίζουν θα μπορούν να ενταχθούν στις Κ13 και Κ14 του Αρκαδικού συλλόγου και κατ’ επέκταση άμεσα να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωτάθλημα K15 της Super League με την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Στην ανακοίνωσή της η Αρκαδική ΠΑΕ, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τα Τμήματα Υποδομής θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά του Λεκανοπεδίου να έρθουν σε επαφή με τις αξίες, τις αρχές και την φιλοσοφία του συλλόγου μας.

Για εμάς η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο πρέπει να αποτελεί μια θετική εμπειρία που θα κοινωνικοποιεί τους μικρούς αθλητές, θα είναι μέσον αγωγής και όχι αυτοσκοπός. Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε παιδιά με ξεχωριστό ταλέντο, να ενταχτούν στα τμήματα υποδομής, Κ15, Κ17, Κ19.

Το συγκεκριμένο project θα εξελίσσεται σε συνεργασία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την ομάδα του Δικτύου μας ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στις άρτιες εγκαταστάσεις της, “SOCCER ACTION”.

Η ένταξη στα αγωνιστικά τμήματα Κ14 και Κ13, τα οποία θα συμμετέχουν στο “ATTIKA TALENT” θα πραγματοποιείται μέσω δοκιμαστικών που θα γίνονται τακτικά και σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται.

Οι ποδοσφαιριστές Κ14 και Κ13, θα ανήκουν ΟΡΓΑΝΙΚΑ στην δύναμη του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, αφού τα δελτία τους θα εκδίδονται στο όνομα της ομάδας μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν άμεσα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Κ15 της SUPER LEAGUE.

Βρήκαμε στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία αλλά και εξαιρετικούς προπονητές, που πιστεύουμε ότι θα εμπλουτίσουν τα τμήματα υποδομών μας με παιδιά από το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Για αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, τον πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιάννη Περλορέτζο, τους προπονητές, Κώστα Παπουτσή, Σταμάτη Συρίγο, Δημήτρη Σεϊτανίδη, Κώστα Καραδήμο, Νίκο Διονυσίου, Μάνθο Ναυπλιώτη και τον προερχόμενο από τα σπλάχνα των υποδομών μας προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Λαδά.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here