Ο Βαγγέλης Ντίσιος μιλάει στο «Κ.Ε.» για τη φετινή προσπάθεια του Παναρκαδικού στη Γ’ Εθνική (+ηχήτ)

0
582

Στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο μίλησε ο προπονητής του Παναρκαδικού ΑΟ, κ. Βαγγέλης Ντίσιος με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και φυσικά των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναρκαδικού για το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκανε λόγο για την προετοιμασία, το «χτίσιμο» της ομάδας τους στόχους και την προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύλλογο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικότερα όσα ενδιαφέροντας δήλωσε έχουν ως εξής:

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας…

Ο κόουτς του Παναρκαδικού τόνισε ότι η ομάδα λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας σε ότι αφορά το ματς της πρεμιέρας, εκτιμώντας ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερη την ομάδα.

Για την «εικόνα» που έχει από το πρόσφατο φιλικό με Ηλιούπολη…

Ο κ. Ντίσιος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ματς ένα αρκετά καλό και σημαντικό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον αντίπαλο της πρεμιέρας. Τόνισε ότι υπήρξε επιδίωξη να διαπιστωθεί η ετοιμότητα όλων των παικτών της ομάδας, παρ’ όλο που προετοιμάζεται η ομάδα για την πρεμιέρα. Η ομάδα «ανακάτεψε την τράπουλα» δίνοντας και χρόνο στους νεαρούς παίκτες. Πρόσθεσε ότι υπάρχει ικανοποίηση από το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα και την διάθεση των παικτών και βγήκαν συμπεράσματα θετικά και αρνητικά.

Για το αν η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες σε ενίσχυση της ομάδας.

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού τόνισε ότι η διοίκηση είναι διατεθειμένη εφ’ όσον χρειαστεί να προχωρήσει σε επιπλέον ενίσχυση της ομάδας ακόμη και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τόνισε ότι λόγο της αβεβαιότητας με τα πρωταθλήματα της Super League 2 και Football League, ο Παναρκαδικός αν και είχε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών που ήθελαν να έρθουν στην ομάδα, δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την απάντησή τους. Αποκάλυψε ότι παρά την πρόθεση κάποιων παικτών μεγαλύτερων κατηγοριών που εξέφρασαν την επιθυμία να συζητήσουν και πάλι μαζί μας τις προηγούμενες ημέρες, η θέση του Παναρκαδικού ήταν αρνητική γιατί είχαν ήδη αποκτηθεί παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις. Σχολίασε ότι η αβεβαιότητας στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου δυστυχώς επηρέασε και την ομάδα του Παναρκαδικού.

Για την παρουσία του Ισμαέλ Μπλάνκο στον Παναρκαδικό…

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» σχολίασε ότι είναι σημαντικό ομάδες της κατηγορίας που ανήκει και ο Παναρκαδικός να διαθέτει έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή όπως ο Μπλάνκο, καθώς ταλαντούχα και νεαρά παιδιά χρειάζεται να έχουν συμπαραστάτες τέτοιους ποδοσφαιριστές πρότυπα. Γενικότερα, τόνισε, το ποδόσφαιρο χρειάζεται τέτοιους ποδοσφαιριστές με την ποιότητα, το ήθος και την αξία του Ισμαέλ Μπλάνκο, ενός παιδιού που από την πρώτη μέρα αγκάλιασε τους ανθρώπους της ομάδας και τον αγκάλιασαν. «Δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο σύλλογος από την παρουσία ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος καθημερινά στην προπόνηση δείχνει με την ταπεινότητά του, τη διάρκειά του στην προπόνηση και τη διάθεση, πως αποτελεί ένα καλό «σημάδι» για τους νεαρούς παίκτες και την καριέρα τους που θέλουν να ακολουθήσουν στο ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο κ. Ντίσιος. Κλείνοντας τόνισε ότι είναι πολυτέλεια η παρουσία του Μπλάνκο στην κατηγορια.

Για τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του Μπλάνκο…

Ο κ. Ντίσιος σχολίασε ότι ο Μπλάνκο δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού όπως η πρεμιέρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές με τόσο μεγάλη εμπειρία και πορεία ακόμη και τώρα ακόμη και αν τους ζητηθεί να αγωνιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι έτοιμοι να το κάνουν γιατί μπορούν να διαχειριστούν το σώμα τους και τις δυνάμεις τους.

Ο προπονητής του Παναρκαδικού σχολίασε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να ρισκάρει την αγωνιστική παρουσία του, εκτιμώντας  ότι σε ένα μήνα από τώρα ο Μπλάνκο θα είναι στη διάθεση της ομάδας σ’ ένα ποσοστό της τάξεως του 70-80% ετοιμότητας.

Για τους φετινούς στόχους του Παναρκαδικού…

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» εκφράζοντας την επιθυμία να μην αναφέρεται σε στόχους καθαυτό της ομάδας πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόνισε ότι ο Παναρκαδικός φέτος είναι μια καινούργια ομάδα καθώς έχουν φύγει πάρα πολλοί παίκτες από πέρυσι, ενώ οι βασικοί παίκτες που έμειναν από πέρυσι στην ομάδα είναι μόλις 3-4 ποδοσφαιριστές. Έγινε λόγος για ανανέωση σε ποσοστό αρκετά μεγάλο. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το στόχος της ομάδας μίλησε για προσπάθεια μιας όσο το δυνατόν πιο γρήγορης παραμονής στην κατηγορία και ενός πλασαρίσματος στην πρώτη 5άδα-6άδα του πρωταθλήματος και γιατί όχι να αναδείξει ποδοσφαιριστές ή ακόμη περισσότερο και Αρκάδες ποδοσφαιριστές ώστε του χρόνου να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμος αγωνιστικά. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «κακά τα ψέματα», αλλά ο Παναρκαδικός δεν είναι έτοιμος να διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Για την γνώμη του για τον 7ο όμιλο της κατηγορίας…

Ο τεχνικός της Αρκαδικής ομάδας τόνισε ότι ο όμιλος αποτελείται από ομάδες όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά και της Αθήνας και αυτό δίνει ιδιαίτερη αίγλη στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόσθεσε ότι η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες του ομίλου έχουν δείξει ότι είναι αρκετά δυνατές τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε πράγματα οργανωτικά. Παράλληλα ομολόγησε ότι υπάρχουν ομάδες όπως ο Παναρκαδικός οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε ότι αφορά την ιστορία τους και η φανέλα του Παναρκαδικού είναι «βαριά».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα φέτος προκειμένου να πετύχει τους στόχους της…

Η διάρκεια, η συνέπεια και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και η συνεχής αγωνιστικότητα είναι τα στοιχεία εκείνο που ο κ. Ντίσιος θέλει να διαθέτει η ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα τονίστηκε ότι δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος όσο αδύναμος και αν είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here