Το απόγευμα της Τετάρτης 12/02 ο προπονητής Βασίλης Δελής και υπεύθυνος της Combat Team Tripolis αλλά και οι αθλητές Kick Boxing της σχολής, Αντώνης Συκαράς και Κώστας Ανδριόπουλος φιλοξενήθηκαν στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μιλώντας για την Combat Team Tripolis και την δράση στο χώρο του Kick Boxing αλλά και τω υπόλοιπων «μαχητικών» αθλημάτων όπως το Πάγκρατιο, το ΜΜΑ και το Brzilian Jiu Jitsu.

Αρχικά οι αθλητές της Combat Team Tripolis μίλησαν για την αγωνιστική παρουσία τους στο σύλλογο, τις σημαντικές έως τώρα διακρίσεις τους, αλλά και τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα. Επιπλέον οι δύο αθλητές μίλησαν για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο μεταξύ των αθλητών και του προπονητή, ενώ αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος προπονητής της Combat Team Tripolis στο ξεκίνημα έκανε αναφορά στα αγωνιστικά τμήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο σύλλογος, μίλησε για το έμψυχο δυναμικό των αθλητών στα διάφορα «μαχητικά» αγωνίσματα. Σχολίασε το γεγονός ότι ο σύλλογος παρ’ όλο που δεν έχει πολλά χρόνια λειτουργίας, έχει ήδη καταφέρει να πραγματοποιήσει σημαντικές επιτυχίες. O προπονητής του συλλόγου μίλησε γι’ αυτές τις σημαντικές επιτυχίες και παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε ότι θα έρχονταν τόσο γρήγορα.

Ο Βασίλης Δελής έκανε αναφορά στη συνέχεια για τις προσεχείς διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην Αρκαδική πρωτεύουσα όπως το Πελοποννησιακό πρωτάθλημα Παγκρατίου τις επόμενες ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης καθώς και μια επαγγελματική βραδιά Kick Boxing το προσεχές Καλοκαίρι. Ο κόουτς της Combat Team Tripolis μίλησε και έδωσε την πραγματική διάσταση στο κομμάτι της «διάπλασης» εκτός καλών μαθητών κατά κύριο λόγω καλών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων πρώτα απ’ όλα και μετά αθλητών. Στοιχεία που λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν σε κάθε αθλητή του συλλόγου. Εκφράστηκε επίσης η έμφαση και στο κομμάτι της διατροφής κυρίως στους μικρούς αθλητές.

Έγινε αναφορά στους μικρούς αθλητές του συλλόγου, αλλά και στα διάφορα τμήματα εκμάθησης των πολεμικών τεχνών στις οποίες δραστηριοποιείται ο σύλλογος, αλλά και στα τμήματα που αφορούν εκπαίδευση αυτοάμυνας, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Τα όσα αρκετά ενδιαφέροντα ανέφερε ο προπονητής της Combat Team Tripolis, Βασίλης Δελής και οι αθλητές του στο άθλημα του Kick Boxing, Αντώνης Συκαράς και Κώστας Ανδριόπουλος, στη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here