Την περασμένη Κυριακή ο Παναρκαδικός αγωνιζόμενος στο Σχηματάρι επί του «γηπεδούχου» ΑΟ Ύπατου αποφασισμένος να μην μπει για τα καλά σε βαθμολογικές «περιπέτειες» κατάφερε να αποσπάσει «χρυσή» ισοπαλία με σκορ 1-1 και κάπως έτσι εξασφάλισε την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Με αφορμή λοιπόν αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία τηρουμένων των ιδιαιτεροτήτων της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουβέντα για τη φετινή προσπάθεια του «τριφυλλιού».

Ο κ. Σωτηρόπουλος μίλησε για τη σημασία αυτής της επιτυχίας, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες ώρες το περασμένο Καλοκαίρι όταν η αβεβαιότητα για το μέλλον του συλλόγου ήταν δυσοίωνη και στο πως η ομάδα έφτασε σήμερα να εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Στάθηκε στη σημαντική συμβολή λίγων αλλά ουσιαστικών υποστηρικτών της ομάδας στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και στο κακό ξεκίνημα με κάποιες αρνητικές εξελίξεις όπως σημαντικοί τραυματισμοί βασικών παικτών, πρόωρων αποκλεισμών και κακών διαιτησιών σε επίσημα ματς πρωταθλήματος.

Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού στάθηκε επίσης στις δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει η διοίκηση στη διάρκεια της χρονιάς, αναφέρθηκε στον προηγούμενο προπονητή Αντώνη Μαυρέα, καθώς και στο σημερινό κόουτς Θανάση Στάικο, ενώ στάθηκε και στην επόμενη μέρα για το σύλλογο καταθέτοντας την άποψή του.

Αναλυτικά τα όσα ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ανέφερε στη διάρκεια της εκπομπής «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here