Η χρονιά πριν λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε σε ότι αφορά τη σεζόν 2018-19 και στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο και στα πλαίσια του απολογισμού που γίνεται για την χρονιά που έκλεισε αλλά και για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια συζήτηση που έχει να κάνει με το Αρκαδικό ποδόσφαιρο γενικότερα, στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση», φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Μαντινειακού Γιάννης Αποστολόπουλος ο οποίος μίλησε με τον Φώτη Αλεξόπουλο για τον τοπικό χώρο.

Στο ξεκίνημα αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας κουβέντα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιάννης Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα για την χρονιά που έκλεισε στον Μαντινειακό η οποία δεν συνδυάστηκε με καλή πορεία, αλλά με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο ίδιος σχολίασε και το γεγονός ότι η χρονιά επιφύλαξε ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στη «μάχη» της «ουράς» αφήνοντας ωστόσο αιχμές για την εξέλιξη του πρωταθλήματος στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στη συνέχεια απάντησε και σχολίασε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Μαντινειακό, αλλά και τι κρατά από αυτή τη συνεργασία των τελευταίων ετών.

Στη συνέχεια ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στον Πρόεδρο του Μαντινειακού Νίκο Σιάννα και στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να διατηρήσει αγωνιστικά ενεργό τον Μαντινειακό στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Απαντά στο ερώτημα για το αν ο Μαντινειακός θα επιβίωνε χωρίς το Νίκο Σιάννα, αλλά και για το γεγονός πόσο ακόμη τοπικοί παράγοντες σαν τον κ. Σιάννα θα μπορούν να αντέχουν ακόμη να στηρίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής.

Η συζήτηση ωστόσο επεκτάθηκε και στις αθλητικές υποδομές στο τοπικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην περιοχή της Μαντινείας. Ο Γιάννης Αποστολόπουλος απάντησε στο αν το μέλλον θα φάνταζε καλύτερο για τον Μαντινειακό και το τοπικό ποδόσφαιρο αν υλοποιούνταν η ανάπλαση του γηπέδου του Αγίου Βασιλείου. Μιλησε για την έλλειψη γηπέδων αλλά και γενικότερα για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο σήμερα που η αλήθεια είναι ότι δεν διέρχεται και τις καλύτερες στιγμές του.

Στο φινάλε αυτής της ενδιαφέρουσας συζήτησης μίλησε για τον Παναγιώτη Παναγούλια που πρόσφατα φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» και τιμήθηκε από το Μαντινειακό στο φινάλε της σεζόν με αφορμή την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Απαντά στα αν είχαν αναδειχθεί ταλέντα και παίκτες προηγούμενων στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο αν ο Αστέρας πρωταγωνιστούσε πιο νωρίς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και απαντάει για το τι σκέφτεται προπονητικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όλα όσα ο ίδιος σχολίασε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και την αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:΅

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here