Ο Γιάννης Λεμπέκος μιλάει στο «ΚΕ» για τη μεταγγραφική ενίσχυση του Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ

0
436

Τις προηγούμενες ημέρες το τμήμα Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον έμπειρο αθλητή Βασίλη Πολυχρονόπουλο, ο οποίος θα στελεχώσει το ρόστερ του αγωνιστικού τμήματος Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Με αφορμή αυτή τη σημαντική μεταγραφή ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Γιάννης Λεμπέκος, μίλησε στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Από την πλευρά του ο προπονητής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου απάντησε επιπλέον στο αν θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος και άλλες μεταγγραφικές κινήσεις, αλλά και στο πότε ξεκινούν η προετοιμασία και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος αναφέρθηκε και στην τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος Πινγκ-Πονγκ Βετεράνων που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα και εκεί θα υπάρχει τριπλή εκπροσώπηση από την ΑΕΚ Τρίπολης.

Αναλυτικότερα όσα ο κ. Λεμπέκος δήλωσε στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε παρακάτω από το χρονικό σημείο 27’30’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here