Ο Γιάννης Λεμπέκος μιλάει στο «Κ.Ε.» για το Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό)

0
545

Οι αγωνιστική δράση των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης κρίνεται το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα πλούσια. Δραστηριότητα η οποία συνδυάστηκε και με σημαντικές επιτυχίες και επιτυχίες των νεαρών και όχι μόνο αθλητών του Αρκαδικού Ομίλου. Η συνολική αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αποτέλεσε αφορμή για την ενδιαφέρουσα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 05/02 στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, με τον προπονητή του Ομίλου Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης.

Ο κ. Γιάννης Λεμπέκος αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια του Ομίλου στην Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα και το γεγονός της αποκόμισης σημαντικών αγωνιστικών εμπειριών για τους νεαρούς κυρίως αθλητές της ομάδας. Αναφορά έγινε και στην συνολική αγωνιστική προσπάθεια των παικτών του Ομίλου με αξιόλογη παρουσία στα διάφορα Πανελλήνια πρωτάθληματα.

Ο προπονητής του Ομίλου Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρθηκε επίσης στη φετινή προσπάθεια της ομάδας βετεράνων, αλλά και στην πραγματοποίηση του τουρνουά με την επωνυμία «ΑΕΚ Τρίπολης Team Master». Τέλος έγινε αναφορά και στο γεγονός ότι νεαροί αθλητές του συλλόγου μπαίνουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γιάννης Λεμπέκος στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε παρακάτω από το χρονικό σημείο 28’00’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here