Ο Γιώργος Κοψαύτης μιλάει στο «Κ.Ε.» για τη φετινή προσπάθεια του Πήγασου (+ηχητ.)

0
301

Η προσπάθεια του Πήγασου Θυρέας στη φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία έχει ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου δύο εβδομάδες επίσημα, με το σύλλογο της Βόρειας Κυνουρίας να επιστρέφει ύστερα από 18 χρόνια περίπου στη συγκεκριμένη κατηγορία. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Γιώργος Κοψαύτης που αποτελεί προπονητής – παίκτης των «βυσσινί» μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης για τη φετινή προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, αλλά και για τη συνολική προσπάθεια του συλλόγου και σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κοψαύτης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα το οποίο χαρακτήρισε ότι ιδανικό, αλλά παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα αγώνα με τον αγώνα θα τα πάει καλύτερα. Αναγνώρισε στα δύο πρώτα ματς τη μεγαλύτερη εμπειρία των αντιπάλων και το γεγονός ότι είχαν ένα προβάδισμα στη νίκη. Παράλληλα μίλησε και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που έγινε με την απόκτηση πολύ συγκεκριμένο παικτών (δύο συν τον Κόκκορη που δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως μεταγραφή αφού ουσιαστικά αποτελούσε ντόπιο παιδί).

Ο προπονητής της ομάδας παραδέχθηκε ότι το μπάτζετ ήταν περιορισμένο, προκειμένου να γίνουν αρκετές μεταγραφές, αλλά παράλληλα στόχος στην ομάδα ήταν να διατηρήσει τα παιδιά της σε μεγάλο βαθμό από την περασμένη χρονιά. Συμπλήρωσε ότι η προετοιμασία εξελίχθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση την καθυστέρηση να βρεθούν χρονικά όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις, αλλά και ο τραυματισμός του Μίλιτς που δεν του επέτρεψε να βοηθήσει αγωνιστική στα πρώτα επίσημα ματς.

Στόχος για τον φετινό Πήγασο είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική σύμφωνα με τον ηγέτη και προπονητή του, αναφέροντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία φέτος ο κόσμος να δει αναμετρήσεις με καλές ομάδες και παίκτες να αγωνίζονται με μεγάλη εμπειρία στο παρελθόν από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Γιώργος Κοψαύτης αναφέρθηκε και στους ανθρώπους της διοίκησης που βοηθούν το σύλλογο, έχουν διάθεση να τρέξουν για την ομάδα και να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, καθώς και να είναι καλά οι παίκτες της ομάδας στο γήπεδο. Αναφέρθηκε επίσης στην πολύ ουσιαστική συνεισφορά του φίλαθλου κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας και στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο κυρίως στα εντός έδρας ματς.

Μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα συνολικά και για τον 1ο όμιλο συγκεκριμένα, αναφέροντας ότι το επίπεδο σε σχέση με άλλες χρονιές έχει ανέβει, μεταξύ άλλων και από το γεγονός ότι αρκετές ομάδες έχουν αποκτήσει και ξένους παίκτες. Παράλληλα θεωρεί ότι με εξαίρεση 1-2 ομάδες που θα ξεχωρίσουν, όλες οι υπόλοιπες θα κυμανθούν στα ίδια πάνω-κάτω επίπεδα δυναμικότητας. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόνισε ο Κοψαύτης ότι θα έχει το φετινό πρωτάθλημα και από τις διαδικασίες των play-off και των play-out.

Ο Γιώργος Κοψαύτης μίλησε επίσης και για την ουσιαστική προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα και στα τμήματα υποδομής, χαρακτηρίζοντας τις αλλαγές και την καλύτερη οργάνωση πολύ σημαντικές κινήσεις προκειμένου ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια να αναδείξει νέα ταλέντα και αθλητές για το τοπικό μπάσκετ. Παράλληλα θεωρεί πολύ σημαντικά ένα παιδί να βρει διέξοδο στον αθλητισμό και γιατί όχι στο μπάσκετ μέσα από τη δραστηριότητα του Πήγασου.

Μπορεί κανείς παρακάτω να ακούσει όλο το απόσπασμα της συνέντευξης που ο Γιώργος Κοψαύτης παραχώρησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Μπορεί κανείς παρακάτω να ακούσει ολόκληρη την εκπομπή της Τετάρτης (19/10).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here