Ο Γιώργος Κοψαύτης μιλάει στο «Κ.Ε.» για την επιστροφή του στα παρκέ! (+ήχος)

0
849

Εντυπωσιακή κρίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ η αγωνιστική παρουσία του Πήγασου Άστρους καθώς έχει καταφέρει να πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες. Αν και οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με 1 νίκες τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Γιώργου Κοψαύτη με τη φανέλα του Πήγασου, επέφερε στη συνέχεια τρία διαδοχικά ροζ φύλλα αγώνος.

Με αφορμή αυτό το γεγονός και φυσικά την επιστροφή του Κοψαύτη στην πρώτη του ομάδα και στα παρκέ μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας, ο ίδιος ο Αρκάς φόργουορντ μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο Γιώργος Κοψαύτης πιο αναλυτικά μίλησε για τα συναισθήματά του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση αλλά και στην επιστροφή του στον Πήγασο Άστρους. Σχολίασε το γεγονός ότι με την επιστροφή του οι «βυσσινί» ανέκαμψαν ουσιαστικά κατακτώντας διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Απαντά στο αν η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και στα τοπικά πρωταθλήματα του επιτρέπουν πλέον να απολαμβάνει το μπάσκετ χωρίς την πίεση και τις μεγάλες απαιτήσεις της συμμετοχής στα μεγάλα Εθνικά πρωταθλήματα.

Ο πρώην αρχηγός του ΣΕΦΑ Αρκαδικού μίλησε για την φετινή προσπάθεια των ανθρώπων του Πήγασου, για το αν παρακολουθεί και ενημερώνεται για την αγωνιστική προσπάθεια του Αρκαδικού και στο αν πιστεύει ότι κάποια στιγμή η ομάδα του ΣΕΦΑ θα καταφέρει να επιστρέψει στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Τέλος αναφέρθηκε στις σκέψεις και αναμνήσεις του από τις στιγμές του παρελθόντος στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες και τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους νεαρούς αθλητές που στελεχώνουν την ανδρική ομάδα του Αρκαδικού τη δεδομένη περίοδο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γιώργος Κοψαύτης στον Φώτη Αλεξόπουλο και στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here