Ο Γιώργος Ρουμελιώτης μιλάει στο «ΚΕ» για το γήπεδο Τεγέας (+ήχος)

0
654

Το προηγούμενο διάστημα και μέσα στο 2018 εκτεταμένες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Τεγέας με σκοπό την ανακατασκευή του και φυσικά με την τοποθέτηση τεχνικού χλοοτάπητα. Με τις εργασίες να έχουν περί τα τέλη του προηγούμενου έτους, απομένοντας κάποιες εκκρεμότητες, αρκετοί άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου εξέφρασαν την απορία τους για την ολοκλήρωση των εργασιών με σκοπό την ουσιαστική χρήση του από τους τοπικούς συλλόγους.

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα και έργο, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, μίλησε την Πέμπτη 17/01 στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» με τον Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο κ. Ρουμελιώτης μεταξύ άλλων τόνισε ότι το έργο έχει αποπερατωθεί από τον εργολάβο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητά του. Τονίστηκε ότι το επόμενο διάστημα με κάποια επιπλέον χρήματα που θα εξασφαλιστούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ύψους 32.000,00 ευρώ περίπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες του περιβάλλοντα χώρου, των αποδυτηρίων αλλά και της τοποθέτησης τουαλετών.

Ο κ. Ρουμελιώτης τόνισε ότι μετά από επαφές και συνεννόηση με το Δήμο Τρίπολης μέχρι την υλοποίηση των εργασιών αυτών, θα ζητηθεί η τοποθέτηση κάποιων κοντέινερ ειδικά διαμορφωμένων για τις ανάγκες σε αποδυτήρια. Ακριβές χρονικό ορίζοντας για την παράδοση του γηπέδου της Τεγέας ως πλήρως λειτουργικό δεν δόθηκε, αλλά τονίστηκε ότι γίνεται προσπάθεια το έργο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, παρακάτω από το χρονικό σημείο 08’00’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here