Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος μιλά στο «Κ.Ε.» για ΚΟΕ, κλειστό κολυμβητήριο και διάφορες παρατυπίες (+ηχήτ)

0
510

Στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 11/03 ο τεχνικός σύμβουλος του Κολυμβητικού Αρκαδικού Ομίλου Τρίπολης, με αφορμή την παρουσία αντιπροσωπείας στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αλλά και για τρέχοντα θέματα που αφορούν το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αρχικά ο κ. Σωτηρόπουλος στην παρέμβασή του στην εκπομπή, αναφέρθηκε στην παρουσία του ΚΟΑ Τρίπολης στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ στο περιθώριο της οποίας προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα, ενώ έγιναν ουσιαστικές συζητήσεις στις οποίες οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας είναι ιδιαίτερα θετικοί στην φιλοξενία από το Δήμο Τρίπολης σημαντικών κολυμβητικών διοργανώσεων το επόμενο διάστημα. Τόνισε ότι με την ανταπόκριση του Δήμου Τρίπολης και την διάθεση του ΚΟΑ Τρίπολης να βοηθήσει οργανωτικά, μπορούν να φιλοξενηθούν σημαντικές διοργανώσεις στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωσητοποθέτηση του κ λίγες ώρες πριν μιλήσει και στην εκπομπή της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, ο κ. Σωτηρόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την τύχη των σωματείων την περίοδο που οι εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου θα αναστείλουν τη λειτουργία τους στα πλαίσια των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. Ζήτησε να υπάρξει συγκεκριμένη ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα και το είδος των εργασιών, προκειμένου και οι σύλλογοι να προσαρμοστούν όσο γίνεται στα δεδομένα που θα δημιουργηθούν.

Εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει μια κοινή παρουσία και συνεργασία των κολυμβητικών συλλόγων για τα θέματα του κολυμβητηρίου και του αθλήματος, όπως κοινή διοργάνωση αγώνων, από κοινού συζήτηση και αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του κολυμβητηρίου. Ο κ. Σωτηρόπουλος μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Κούρο, ανέφερε ότι υπάρχει συγκατάβαση από το Νομικό Πρόσωπο και τον ίδιο τον Πρόεδρο, δείχνοντας να καταλαβαίνει τα όποια θέματα με το κολυμβητήριο και να έχει τη διάθεση να δώσει λύσεις στα όποια προβλήματα.

Σε ερώτηση για το αν ο ΚΟΑ Τρίπολης έχει διάθεση να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με όλους τους κολυμβητικούς συλλόγους προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν το άθλημα ο κ. Σωτηρόπουλος ανέφερε ότι όσες φορές έγιναν Κύπελλα ΚΟΑΤ κανένα τοπικό σωματείο δεν έδωσε αγωνιστική παρουσία. Πρόσθεσε ότι ο ΚΟΑΤ είναι πάντα «ανοιχτός» σε κάθε συζήτηση και πάντα κάνει το πρώτο βήματα, αλλά όχι σε περιπτώσεις συναντήσεων στις όποιες επικρατεί ένταση ή άναρχες φωνές και όταν εξ’ αρχής επιρρίπτονται ευθύνες για όλα στον κολυμβητήριο στον ΚΟΑΤ και συμπλήρωσε: «Έχουμε τη ενημέρωση από την Πρόεδρο του ΚΟΑΤ κα Καλαθά να είμαστε «ανοιχτοί» σαν σύλλογος με οποιοδήποτε άλλο κολυμβητικό σωματείο της πόλης, αλλά και τη διαβεβαίωση από τον κ. Κούρο ότι θα πάνε όλα περίφημα στο κολυμβητήριο».

Ο κ. Σωτηρόπουλος πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχε ΚΟΑ Τρίπολης πολύ πιθανόν σήμερα να μην συζητούσαμε για κολύμβηση. Σημαντικό πρόσθεσε αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Κούρος και ο Δήμος Τρίπολης έχουν διάθεση να φιλοξενήσουν αγώνες και διοργανώσεις στο κολυμβητήριο.

Τέλος ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε και στις όποιες παρατυπίες στο κολυμβητήριο προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι οι Πρόεδροι που ανήκουν στους συλλόγους έχουν ακέραια την ευθύνη και όχι οι εργαζόμενοι, είτε για να έρθουμε σε συζήτηση, είτε για οτιδήποτε άλλο». Ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε και σε ορισμένα συγκεκριμένα φαινόμενα με παρατυπίες στον τρόπου λειτουργίας εντός του κολυμβητηρίου, κάτι το οποίο ο ΚΟΑΤ δεν θα επιτρέψει.

Αναλυτικά τα όσα ο κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος είπε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά παρακάτω από το χρονικό σημείο 07’42”:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here