Η φετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε καθόλου καλά για την ομάδα του Παναρκαδικού ΑΟ, ο οποίος δεν κατάφερε να πετύχει κανέναν από τους δύο σημαντικούς στόχους που είχε θέσει από το περασμένο Καλοκαίρι η ομάδα. Αφ’ ενός υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα ύστερα από 13 συνεχή χρόνια στη Γ’ και Δ’ Εθνική κατηγορία και αφ’ εταίρου ηττήθηκε στον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας από τον Ερμή Μελιγούς.

Η κατάληξη της σεζόν, είναι γεγονός ότι επέφερε πολλές αντιδράσεις, μουρμούρες και γκρίνια από σημαντική μερίδα φίλων των «πρασίνων», σε μια περίοδο όπου το ενωτικό κλίμα και η στήριξη στον ίδιο τον ιστορικό σύλλογο της Τρίπολης, είναι αυτό που πρέπει να αποτελέσει γεγονός στην επόμενη μέρα του Παναρκαδικού.

Αφορμή μιας αποτυχημένης χρονιάς (βάσει του τελικού αποτελέσματος), ο Γενικός Αρχηγός του «τριφυλλιού» κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (19/04) στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», απαντώντας στις απορίες μας για τι πήγε στραβά σε διάφορα επίπεδο στην ομάδα, ειδικά στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Παράλληλα ο κ. Σωτηρόπουλος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε κάποιες λεπτομέρειες που δεν ήταν ευρέως γνωστός για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος απάντησε σε ερωτήματα όπως αν υπάρχουν ευθύνες ή λάθη στην φετινή πορεία της ομάδας και στο τι οδήγησε στον υποβιβασμό τον Παναρκαδικό. Αναφέρθηκε στο γεγονός των μαζικών αποχωρήσεων παικτών από το σύλλογο και στο γεγονός της μη ουσιαστικής αναπλήρωσης των κενών στο ρόστερ. Επίσης μίλησε για το λόγο που ήρθε το «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος σύμφωνα τουλάχιστον με τα αποτελέσματα της ομάδας στη διάρκεια της θητείας του, κρίθηκε επιτυχημένος. Έγινε επίσης αναφορά και στις περιπτώσεις των άλλων προσώπων που έκατσαν στην άκρη του πάγκου της ομάδας, έως το φινάλε της σεζόν.

Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού απαντάει στα ερώτηματα για το αν η ομάδα «δέχθηκε πόλεμο» τη φετινή σεζόν, για το ποιοι επί της ουσίας στήριξαν οικονομικά την ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και για το παρασκήνιο των ανεξήγητων αποφάσεων της ΕΠΟ να μην αναβάλει εξ’ αρχής τα ματς με Χαραυγιακό και ΑΣ Σαντορίνης, εξαιτίας των πολλών θετικών κρουσμάτων που έπληξαν την ομάδα εκείνη την περίοδο.

Επίσης ο κ. Σωτηρόπουλος απάντησε στο τι θα περιμένουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση και πότε αυτή αναμένεται να διεξαχθεί, στο αν η σημερινή διοίκηση θα βρίσκεται στην επόμενη μέρα στο πλευρό του συλλόγου, καθώς και σε άλλα σημαντικά ερωτήματα.

Μπορεί κανείς να ακούσει παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Γενικού Αρχηγού του Παναρκαδικού ΑΟ, κ. Γιώργου Σωτηρόπουλου, που παραχώρησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here