Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος μιλά στο «Κ.Ε.» για τον ΚΟΑ Τρίπολης

0
618

Με αφορμή την εκδήλωση του ΚΟΑ Τρίπολης στα πλαίσια της επετειακής χρονιάς του 2020 στην οποίο συμπληρώνονται 35 χρόνια ζωής για τον Αρκαδικό Όμιλο, ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Ο κ. Σωτηρόπουλος γεμάτος συγκίνηση αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την πορεία του συλλόγου όλα τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι το «τετράπτυχο» Διοίκηση, Γονείς, Αθλητές και Προπονητές αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι εξέλιξης ενός συλλόγου, αφού όταν είναι ενωμένοι, τότε ο σύλλογος προχωρά και οι επιτυχίες έρχονται. Ο κ. Σωτηρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημαντική συνεισφορά όλων όσων έχουν περάσει από τις προηγούμενες διοικήσεις έως και τη σημερινή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του να διαθέτει διαχρονικά η Τρίπολη ένα εξαιρετικά λειτουργικό κλειστό κολυμβητήριο με τη βοήθεια και στήριξη όλων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω απόσπασμα από το χρονικό σημείο 33’20’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here