Ο Γιώργος Χρονόπουλος μιλάει στο «Κ.Ε.» για το ντέρμπι με Ποσειδώνα (+ηχήτ.)

0
381

Την Πέμπτη 16/10 ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης κ. Γιώργος Χρονόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (19/01 – 19:30) για την ομάδα της Αρκαδίας με τον Ποσειδώνα Καλαμάτας.

Ο κ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε καταρχάς στην σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα της Καλαμάτας. Ένα ματς στο οποίο ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη με την οποία θα καταφέρει να πλησιάσει ή και να ισοβαθμίσει στην πρώτη θέση. Ο κόουτς του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αναφέρθηκε επίσης και στο αν η καλή έως τώρα παρουσία στο πρωτάθλημα και τα νικηφόρα αποτέλεσμα θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά στο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην φιλοσοφία της ομάδας μέσα από τη δουλειά που γίνεται και στις προπονήσεις, στηριζόμενη σε νεανικό κατά κύριο λόγο ρόστερ, αλλά και στους ουσιαστικούς στόχους του συλλόγου για το μέλλον. Παράλληλα έγινε αναφορά στο γεγονός ότι δεν αποτελεί αυτοσκοπός η άνοδος αλλά στο πως χρόνο με το χρόνο η ομάδα θα γίνεται καλύτερη παίζοντας καλύτερο βόλεϊ και αναδεικνύοντας καινούργιες αθλήτριες στο χώρο.

Ο κ. Χρονόπουλος μίλησε για το γεγονός της παρουσίας του φίλαθλου κοινού στο πλευρό της ομάδας σε κάθε ευκαιρία στηρίζοντας ουσιαστικά την προσπάθεια των κοριτσιών στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξη αυτή και παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Καλαμάτας.

Στο κλείσιμο ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης μίλησε και για την φετινή προσπάθεια και πορεία των αντίστοιχων ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης.

Μπορεί κανείς να ακούσει το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης του προπονητή του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης Γιώργου Χρονόπουλου στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» και στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης παρακάτω από το χρονικό σημείο 26’38’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here