Ο Δημήτρης Λαλουδάκης μιλά στο «Κ.Ε.» για τη φετινή ομάδα του Απόλλωνα Τυρού

0
503
ΦΩΤΟ: Nigel Copage.

Με νέα διοίκηση και ανανεωμένο ρόστερ που αποτελείται κατά κύριο λόγο από παιδιά της περιοχής και νεανικό ρόστερ ο Απόλλωνας Τυρού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάνει μια καινούργια αρχή με βλέψεις περισσότερο στην ανάδειξη νέων παιδιών. Ένα πλάνο που είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν στο σύλλογο της Νότιας Κυνουρίας με σκοπό την ανάδειξη νέων παικτών που θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ομάδα του Απόλλωνα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λαλουδάκης, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/10 στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο, για τη φετινή προσπάθεια.

Ο κόουτς του Απόλλωνα αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα φέτος με νέα διοίκηση θα στηριχτεί σε δικά της παιδιά, δίνοντας έμφαση στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μίλησε για την προσπάθεια φέτος η ομάδα να δουλέψει σε αρκετά κομμάτια προκειμένου με ζητούμενο την βελτίωση της, ενώ παράλληλα σε αγωνιστικό επίπεδο στόχος αποτελεί η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορίας.

Ο κ. Λαλουδάκης πρόσθεσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση – «πρόκληση» να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στον Απόλλωνα Τρίπολης στελεχωμένο από νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής, διότι φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά προκειμένη να δημιουργηθεί μια καινούργια ομάδα και πρόσθεσε ότι έμφαση δίνεται στη απαιτούμενη δουλειά προκειμένου και οι ποδοσφαιριστές να βελτιωθούν σε διάφορους τομείς, αλλά και η ομάδα να δουλέψει τις αδυναμίες της.

Ο κόουτς του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στη νέα διοίκηση που αποτελείται από νέα παιδιά που αγαπούν το σύλλογο, τρέχουν για να βοηθήσουν όπου μπορούν παρά την αδυναμία του να στηρίξουν ουσιαστικό το σύλλογο στον οικονομικό τομέα.

Σχολιάστηκε ότι η τοπική κοινωνία βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας αν και φέτος ο κόσμος δεν μπορεί να βοηθήσει πιο ουσιαστικά λόγω της μη δυνατότητας του για φυσική παρουσία στις επίσημες αναμετρήσεις του συλλόγου. Επιπλέον σχολίασε ότι στην Κυνουρία υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του Αρκαδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Τέλος υπογράμμισε ότι οι αθλητικές υποδομές που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Κυνουρία, καθώς και το γεγονός της λειτουργίας ακαδημιών από πολλούς συλλόγους της περιοχής, θα βοηθήσουν σημαντικά στην ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Δημήτρης Λαλουδάκης στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μπορεί κανείς να ακούσει αναλυτικά στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here