Ο Δημήτρης Λαλουδάκης στο «ΚΕ» για το Tyros Run 2019

0
266

Στις 12 Μαΐου δρομείς και φίλοι του αθλητικού τουρισμού και του δρομικού κινήματος θα δηλώσουν παρουσία στο Tyros Run. O μαγευτικός Τυρός Αρκαδίας με τα υπέροχα μονοπάτια και τις πεντακάθαρες παραλίες ετοιμάζεται να υποδεχτεί δρομείς και επισκέπτες στο Tyros Run 2019 που διοργανώνεται από την «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Με αφορμή λοιπόν τη φετινή αυτή διοργάνωση στον Τυρό Αρκαδίας το επόμενο διάστημα, ο Διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Tyros Run, κ. Δημήτρης Λαλουδάκης μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 09/04 στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο. Ο κ. Λαλουδάκης αναφέρθηκε στις προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση, αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν το διήμερο 11-12 Μαΐου.

Το Tyros Run – George Marneris 2019 κλείνει τρία χρόνια και φέτος θα αποτελέσει ένα διήμερο δρομικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στις 11-12 Μάϊου η καρδιά του δρομικών αγώνων θα χτυπήσει στον κορυφαίο αγώνα της Πελοποννήσου που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις ομορφιές του Τυρού και της ευρύτερης περιοχής της Κυνουρίας.

Αναλυτικά τα όσα ο κ. Δημήτρης Λαλουδάκης δήλωσε στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μπορείτε να ακούσετε παρακάτω από το χρονικό σημείο 24’35»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here