Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Θωμά Μαυρουδή στο κέντρο της άμυνας

0
99

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Παναρκαδικός κατά την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στη Γ’ Εθνική κατηγορία, δείχνει αρκετά σταθερός στην αμυντική του λειτουργία. Παράλληλα παίκτες όπως οι Χρήστος Νάνος και Προκόπης Τσέκος στο κέντρο της άμυνα, είναι αρκετά σταθεροί και έχουν συμβάλει από την πλευρά του σημαντικά στο να έχουν οι «πράσινοι» καταφέρει ένα «3 στα 3» σε νίκες, κόβοντας πολλές υποσχόμενες επιθέσεις του αντιπάλου.

Η αποβολή του Τσέκου στο εκτός έδρας ματς επί του Αγίου Ιερόθεου που αποτελούσε βασική έμψυχη μονάδα στην άμυνα, προβλημάτισε τον Θωμά Μαυρουδή εν’ όψει του κρίσιμού από βαθμολογικής άποψης εντός έδρας αγώνα με το Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Το κενό του Τσέκου στο συγκεκριμένο αγώνα κάλυψε ο νεαρός αλλά ταλαντούχος Παναγιώτης Αλέμης που παρ’ ότι δεν είχε μετά την επανέναρξη στο πρωτάθλημα ουσιαστικά λεπτά συμμετοχής, αποδείχθηκε αρκετά σταθερός και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της άμυνας του Αστέρα, κράτησαν για ακόμη ένα ματς το «μηδέν». Μαζί με τον Νάνο αποδείχθηκαν ανίκητοι στο ψηλό παιχνίδι, καθώς δεν περνούσε καμία σέντρα αντιπάλου, αλλά και χαμηλά αλλά και σε προσωπικά μαρκαρίσματα υπήρχε μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Ο Αλέμης είναι ένας παίκτης που παιχνίδι με παιχνίδι που αγωνίζεται, αν πάρει τον «αέρα» σε τέτοια παιχνίδια επιπέδου Γ’ Εθνικής, θα μπορεί να αποτελεί έναν παίκτη με πολύ μεγάλη συνεισφορά στην άμυνα. Με ανάλογα σταθερές εμφανίσεις για τον Αλέμη και στη συνέχεια, αλλά και τη δεδομένη στιγμή αποτελεί ένα πρόσωπο στο ρόστερ που μπορεί να αποτελεί ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Μαυρουδή στο κέντρο της άμυνας.

Το έχουμε γράψει και παλαιότερα και το έχουμε σχολιάσει και μέσα από την εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, ότι ο Παναρκαδικός από τη στιγμή που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας οφείλει πολύ μεγάλη ποσοστό από την άκρως επιτυχημένη συγκομιδή βαθμών μέχρι τη δεδομένη στιγμή στην αμυντική του λειτουργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here