Ο καλύτερος νέος Δουβίκας και ο «επιμένων» Λάγαρης!

0
1307

Πριν λίγη ώρα και επίσημα ο Τάσος Δουβίκας αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League για τη σεζόν 2017-18 στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Τάσος Δουβίκας ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές της Super League ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 και βραβεύτηκε στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ για 37η χρονιά.

 

Δουβίκας: «Τιμή μου αυτό το βραβείο»

Στην δήλωση που παραχώρησε ο νεαρός επιθετικός του Αστέρα κατά την παραλαβή του βραβείου του τόνισε Αστέρα: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, την οικογένεια του Αστέρα και όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα».

 

Και ο «επιμένων» Λάγαρης…

Αυτό το βραβείο αποτελεί μεγάλη αναγνώριση είναι γεγονός για τον ίδιο τον Δουβίκα, των κόπων, της δουλειάς και των όσων έχει ήδη καταφέρει να πετύχει σε τόσο νεαρή ηλικίας, αγωνιζόμενος σε επίπεδο Super League. Δικαίωση όμως αποτελεί αυτή η διάκριση και για έναν άνθρωπο ο οποίος πριν κάποια χρόνια τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή εκφράζοντας την επιθυμία να τον δει να αγωνίζεται σε κάποιο Αρκαδικό σύλλογο.

Ο Κώστας Λάγαρης βλέποντας τις μεγάλες προοπτικές εξέλιξής του, θέλησε να φέρει τον 16χρονο πιτσιρικά Δουβίκα σε μια ομάδα με υγεία που δίνει ευκαιρίες σε νερά παιδιά με εξέλιξη. Πόσο μάλλον σ’ έναν σύλλογο από την Αρκαδία. Ο Αρκάς μάνατζερ επέμεινε τότε να φέρει τον Δουβίκα στον Αστέρα και έστω την τελευταία μέρα των μεταγραφών το πέτυχε. Ο χρόνος δικαίωσε και τον Τάσο Δουβίκα αλλά και τον Κώστα Λάγαρη, με το σημερινό βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή!

 

Λάγαρης: «Τάσο, το αύριο σου ανήκει!»

Λίγο μετά την βράβευση Δουβίκα, ο Κώστας Λάγαρης αναφερόμενος σ’ αυτή τη διάκριση του νεαρού επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook: «Στα 16 τον έφερα στον Αστέρα την τελευταία μέρα των μεταγραφών! Σήμερα αναδεικνύεται ο κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος! Το αύριο Τάσο σου ανήκει! Εύχομαι τα καλύτερα πάντα στην καριέρα σου και αισθάνομαι πολύ περήφανος που πάτησα πόδι να έρθεις στην οικογένεια του Αστέρα!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here