Ο ΚΟΑΤ στην ημερίδα ορίων στην Πάτρα (24/04)

0
261

Ο ΚΟΑΤ και συγκεκριμένα η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου αναμένεται να αγωνιστεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το μεσημέρι του Σαββάτου (24/04), παρά τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας από την αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΟΑ Τρίπολης αναφέρει:

«Ο ΚΟΑΤ, στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε σε όλες τις δραστηριότητες, ύστερα από απραξία πέντε μηνών μακριά από τις πισίνες, αξιοποιεί την ευκαιρία και συμμετέχει με αθλητές του αγωνιστικού τμήματος στην ημερίδα ορίων που διοργανώνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και την Περιφερειακή Επιτροπή στην Πάτρα, στις 24-04-2021.

Η συμμετοχή της ομάδας, γίνεται με τη συνοδεία του Γυμναστή μας κου Τρύφωνα Πετρόπουλου και την υποστήριξη του νέου μας Προπονητή μας κου Ορφανίδη.

Οι δυσκολίες των καιρών συνοδεύτηκαν από την ανακαίνιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης, που δυσκόλεψε την προπόνηση αθλητών μας, οι οποίοι προπονούνται φιλοξενούμενοι στο ΝΟ Κορίνθου. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη που μας παρέχουν, και καθιστά εφικτή η συμμετοχή του ΚΟΑΤ στη διοργάνωση. 

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλους τους αθλητές.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here