Ο Κώστας Βινατσέλας στο «Κ.Ε.» για το 1o Christmas Run (+ηχήτ.)

0
323

Το πρωί της Κυριακής (18/12) είναι προγραμματισμένος ο εορταστικός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “1ο Christmas Run” με εκκίνηση στις 10:00 στην πλατεία Άρεως και τερματισμό στο ίδιο σημείο. Γι’ αυτή την αθλητική διοργάνωση ο Πρόεδρος του ΓΣ Αρκαδίας κ. Κώστας Βινατσέλας μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, το μεσημέρι της Παρασκεύης (16/12).

Ο Πρόεδρος του ΓΣ Αρκαδίας αρχικά αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει σκοπό να παρακινήσει τα μικρά παιδιά και κυρίως του Δημοτικού να συμμετάσχουν στον αγώνα και να τρέξουν, αφήνοντας τον καναπέ, το κινητό και τον υπολογιστή από τα χέρια τους και να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό.

Αναφέρθηκε επίσης στις συμμετοχές και στον αγώνα των 5 χλμ όπου αρκετοί έχουν δηλώσει συμμετοχή. Παράλληλα ο ο κ. Βινατσέλας σημείωσε ότι οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν και το αργότερα μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα και από τη γραμματεία του αγώνα την Κυριακή το πρωί, καθώς από την Τετάρτη και ύστερα δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα.

Ο Πρόεδρος του ΓΣ Αρκαδίας, ανέφερε ότι πρόθεση των διοργανωτών είναι αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια. Τέλος αναφέρθηκε και σε όλους όσους στήριξαν τη διοργάνωση και βοήθησαν στο να γίνει εφικτή η πραγματοποίηση αυτού του αγώνα.

Μπορεί κανείς παρακάτω να ακούσει τα όσα ο κ. Βινατσέλας είπε για το 1ο Christmas Run Τρίπολης στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

Επίσης μπορεί κανείς παρακάτω να ακούσει και ολόκληρη τη σημερινή αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here