Ο Κώστας Καλογιαννίδης μιλάει στο «Κ.Ε.» για τον φετινό Ερμή Μελιγούς (+ηχήτ)

0
622

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για την ομάδα του Ερμή Μελιγούς, ο προπονητής της ομάδας των «βυσσινί» κ. Κώστας Καλογιαννίδης μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο κόουτς της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, τη φιλοσοφία και τους στόχους της φετινής ομάδας, αλλά στην συγκεκριμένη κατηγορία και ειδικότερα τον Όμιλο στον οποίο θα αγωνιστούν οι Αρκαδικοί σύλλογοι.

Αναλυτικότερα:

Για το βαθμό ικανοποίησης της εξέλιξης προετοιμασίας…

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιαννίδης δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την εξέλιξη προετοιμασίας του Ερμή, αλλά και την εικόνα των παιδιών. Ο κ. Καλογιαννίδης πρόσθεσε ότι θα ήταν περισσότερο ικανοποιημένος αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε λίγο νωρίτερα καθώς η ομάδα του Ερμή έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίς το πρωτάθλημα.

Στο αν το θετικό ξεκίνημα σε Κύπελλο και οι καλές εμφανίσεις θα βοηθήσει την ομάδα για την πρεμιέρα…

Παρά το γεγονός ότι τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς έχουν και ρόλο αγωνιστικών τεστ και να διαπιστωθεί πόσο έχουν αφομοιωθεί τα αγωνιστικά στοιχεία που δουλεύει η ομάδα, ο κόουτς του Ερμή τόνισε ότι η ομάδα έχει καταφέρει πολλά από αυτά που θέλει να έχει στο παιχνίδι της. Πρόσθεσε ότι βοηθάει αρκετά για να είναι η ομάδα ακόμη πιο έτοιμη για το ματς της πρεμιέρας.

Για τον στόχο του Ερμή Μελιγούς τη φετινή σεζόν…

Ο κ. Καλογιαννίδης σχολίασε ότι η ομάδα του Ερμή είναι μια ομάδα που με πολύ κόπο και με πολύ ορθολογικό πλάνο κατάφερε να ανέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ο στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, να μπορεί να ευχαριστηθεί το αγωνιστικό του «ταξίδι» και να μπορεί να είναι «τίμια» η ομάδα και τα παιδιά με τον εαυτό τους, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους. Το αν αυτό οδηγήσει σε μια γρήγορο παραμονή ή κάτι παραπάνω θα είναι ευπρόσδεκτο!

Το αν το «κλίμα» στην ομάδα αποτελεί ένα από τα «όπλα» για τη φετινή πορεία…

Ο προπονητής της ομάδας της Μελιγούς ανέφερε ότι από τους πρωταρχικούς στόχους από πέρυσι ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που διέπεται από πολύ αγάπη, εκτίμηση και αλληλοσεβασμό. Οι παίκτες σέβονται τον κόπο των συμπαικτών τους και από τα στιγμή που είναι λυμένα τα περισσότερα ζητήματα που έχουν σχέση με την ομάδα σύμφωνα με τον κ. Καλογιαννίδη και αυτό μόνο ως «ατού» μπορεί να υπολογίζεται για μια ομάδα που σφύζει από υγεία, σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας.

Σε ότι αφορά την πρεμιέρα της Κυριακής στο ματς με την Ερμιονίδα…

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ερμή σχολίασε ότι το Κυριακάτικο ματς είναι πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, που κρύβει πάντα κάποιες μικρό-δυσκολίες που πρέπει να διαχειριστούν οι δύο ομάδες. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει πως θα πάει το ματς, αλλά θέλει να είναι απόλυτα αισιόδοξος και λειτουργικός στα αγωνιστικά θέματα και το πλάνο που έχει στο μυαλό του, αλλά παρ’ όλα αυτά η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά και οι παίκτες. Συμπλήρωσε ότι αυτό που θέλει να βάλει σε προτεραιότητα η ομάδα του, είναι να διαχειριστεί το πρώτο της παιχνίδι σαν να αγωνίζεται η ομάδα χρόνια στην κατηγορία, λόγω της απειρίας που υπάρχει σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών. Αυτό που επίσης ανέφερε ο κόουτς ήταν ότι θέλει να δει μια ομάδα η οποία δεν θα του δίνει την εντύπωση ότι αποτελεί νεοφώτιστή στην κατηγορία, αλλά μια ομάδα που απολαμβάνει την παρουσία της στο πρωτάθλημα, θέλει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και θέλει να ταξιδέψει «όμορφα» στην κατηγορία τη συγκεκριμένη αγωνιστική σεζόν.

Για τον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας…

Ο όμιλος στον οποίο αγωνίζονται οι Αρκαδικές ομάδες χαρακτηρίστηκε από τον προπονητή του Ερμή ένας περίεργος όμιλος, καθώς έχει κάποιες ομάδες που έχουν δαπανήσει αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, όπως η Κηφισιά, ο Άγιος Ιερόθεος που είναι αρκετά χρόνια στην κατηγορία ή ομάδες όπως η Ερμιονίδα η οποία έχει αγωνιστεί ακόμη και στην Super League 2 στο παρελθόν ή Άρης Σκάλας και ο Μολαϊκός που είναι ομάδες με κάποιες παραπάνω επιλογές συγκριτικά με την ομάδα του Ερμή, αλλά και όπως ο Παναρκαδικός που επίσης βρίσκεται χρόνια στην κατηγορία. Ο κ. Καλογιαννίδης τόνισε ότι πρόκειται για μια αρκετά μπερδεμένη κατηγορία που δεν ξέρει κανείς τι θα του παρουσιάσει, αλλά ευελπιστεί ότι θα είναι ένας όμιλος που θα λειτουργήσει «όμορφα» με ανταγωνισμό, με καλή εξέλιξη και ότι ο καλύτερος θα κερδίσει αυτό που του αξίζει.

Σχετικά με το τι πρέπει να έχει ο φετινός Ερμής για να πετύχει τους στόχους του…

Ο προπονητής του Ερμής κλείνοντας σχολίασε ότι η ομαλή λειτουργία της ομάδας δίνει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στα παιδιά του συλλόγου της Κυνουρίας, προκειμένου σαν σύνολο αναπόσπαστα να λειτουργήσει και να προπονηθεί. Κατ’ επέκταση, πρόσθεσε, η συγκέντρωση των παικτών του θα είναι αυτή που θα λύσει τα περισσότερα τους προβλήματα. Κλείνοντας ο κ. Καλογιαννίδης τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να ανταπεξέλθει 100% στο ρόλο της αρκεί να υπάρχουν οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here