Τις προηγούμενες ημέρες στη διάρκεια της εβδομάδας ο Ερμής Μελιγούς ανακοίνωση τη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια συνεργασία μ’ έναν τεχνικό ο οποίος λίγο καιρό νωρίτερα συνετέλεσε στο να κατακτήσει η ΑΕΚ Τρίπολης το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια και φυσικά την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αυτή αποδείχθηκε μια καλή ευκαιρία για να φιλοξενηθεί ο Κώστας Καλογιαννίδης στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» μιλώντας με τον Φώτη Αλεξόπουλο για την πορεία της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και για την επόμενη μέρα με τη νέα συνεργασία με τον Ερμή Μελιγούς. Φυσικά η συζήτηση «εξαπλώθηκε» και στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Πιο αναλυτικά η κ. Καλογιαννίδης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ενδιαφέρουσα συνέντευξης στην άκρως επιτυχημένη χρονιά με την ΑΕΚ Τρίπολης και στους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτή την επιτυχία. Ο ίδιος τοποθετήθηκε στο αν ο τίτλος αποτέλεσε άμεσος στόχος την τελευταία διετία στην ΑΕΚ Τρίπολης ή δεν αποτέλεσε αυτοσκοπός. Στη συνέχεια σχολίασε την αντίδραση της ομάδας το περασμένη Καλοκαίρι όταν οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν ότι το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε θα ήταν ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών λόγω της έντονης κινητικότητας από αρκετές ομάδες στο μεταγραφικό «παζάρι». Ο Κώστας Καλογιαννίδης αναφέρθηκε στην χαμένη ευκαιρία της κατάκτησης του Κυπέλλου Αρκαδίας, ενώ απάντησε και στο γεγονός ότι οι τρεις ήττες που ήρθαν την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ Τρίπολης προήλθαν όλες από την ομάδα του Λεωνιδίου.

Στο β’ μέρος της κουβέντας ο νέος πλέον προπονητής του Ερμή Μελιγούς αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία την ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας και στο πως αυτή προέκυψε. Τοποθετήθηκε στην αναπάντεχη για πολλούς αποχώρηση του από την ΑΕΚ Τρίπολης παίρνοντας θέση, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας της Μελιγούς στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας. Ο κ. Καλογιαννίδης μίλησε για τις κινήσεις που θα γίνουν στο προσεχές ρόστερ της ομάδας. Σχολίασε το γεγονός ότι ο Ερμής τα τελευταία χρόνια όπως και παλαιότερα δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στο τελευταία σκέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε στην γενική εικόνα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μίλησε τα προβλήματα με την έλλειψη αθλητικών χώρων στο τοπικό ποδόσφαιρο κυρίως στην περιοχή της Μαντινείας και σχολίασε τις δυσκολίες να μοιράζονται πολλοί σύλλογοι ένα γήπεδο στη διάρκεια της χρονιάς. Απάντησε στο τι πρέπει να αλλάξει αν όχι το συντομότερο, σύντομα στο τοπικό ποδόσφαιρο και έκλεισε με το δικό του επίλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καλογιαννίδης στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here