Ο κ. Πέτρος Καλτεζιώτης μιλά στο «Κ.Ε.» για το Tripolis Open που ξεκινά σήμερα (+ηχήτ.)

0
463

Ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά Τένις όχι μόνο της Αρκαδικής πρωτεύουσας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ξεκινά σήμερα απόγευμα Σαββάτου (17/06). Πρόκειται για το Tripolis Open το οποίο διεξάγεται από τον Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 09/07/2023.

Ένα τενιστικό τουρνουά το οποίο προβλέπει τη διεξαγωγή αρκετών ηλικιακών κατηγοριών σε αγωνιστικό επίπεδο, στην κατηγορία masters, αλλά από την άλλη και την κατηγορία beginners, που δίνει τη δυνατότητα στους περισσότερο άπειρους αθλητές να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία της συμμετοχής σ’ ένα σημαντικό και άρτια οργανωμένο τουρνοά Τένις. Τέλος αναμένονται συναρπαστικοί αγώνες σε όλα τα επίπεδο τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Σ.Α. Τρίπολης κ. Πέτρος Καλτεζιώτης μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/06) στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, για το Tripolis Open 2023.

Αρχικά ο κ. Καλτεζιώτης τόνισε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για το Τένις στο οποίο παραδοσιακά συμμετέχουν πολλοί αθλητές/τριες. Στην προκειμένη περίπτωση έγινε αναφορά ότι στο φετινό τουρνουά που διοργανώνεται για 8η φορά, με περισσότερες από 250 συμμετοχές από την Τρίπολη, όμορους Νομούς της Αρκαδίας και από την Αθήνα.

Έγινε αναφορά για την κατηγορία beginners που δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε άπειρους ακόμη αθλητές του Τένις να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία συμμετοχής σ’ ένα σημαντικό τουρνουά. Παράλληλα ο κ. Καλτεζιώτης αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό επίπεδο αφού ειδικά στην κατηγορία masters, αναμένεται να συμμετάσχουν κάποιοι από τους καλύτερους αθλητές στη χώρα.

Τέλος ο κ. Καλτεζιώτης προσκάλεσε όλους τους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο του Τένις να δώσουν παρουσία στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. τις επόμενες ημέρες και να ζήσουν από κοντά τη γιορτή του Τένις, μέσω της διεξαγωγής του Tripolis Tennis Open 2023.

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει όλα όσα ο κ. Καλτεζιώτης ανέφερε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here