Ο μικρός αγωνιστικός «άθλος» της αθλήτριας – μαθήτριας Μαρίνας Μίχαλου

0
774

Θα μοιραστούμε μαζί σας μια μικρή ιστορία για μια νεαρή αθλήτρια – μαθήτρια που το τελευταίο 10ήμερο έκανε έναν μικρό «άθλο» για τον αθλητισμό που τόσο αγαπά. Μια μικρή ιστορία μέσα από την οποία θέλουμε να αναδείξουμε το γεγονός ότι αθλητισμός και σχολείο μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία, αρκεί για έναν μαθητή – αθλητή να υπάρχει διάθεση και θέληση να τα συνδυάσει.

Φυσικά η πρωταγωνίστρια της ιστορίας δεν είναι η μοναδική στην περιοχή μας που μπορεί να συνδυάζει με επιτυχία σχολείο και αθλητισμό με αρκετές ανάλογες ξεχωριστές ιστορίες, να υπάρχουν πολλές γύρω μας και σε κάθε δυνατή ευκαιρία προσπαθούμε να δημοσιοποιούμε τέτοιες ξεχωριστές ιστορίες.

Η συγκεκριμένη ιστορία λοιπόν έχει να κάνει με τη Μαρίνα Μίχαλου, αθλήτρια Δισκοβολίας στο ΓΣ Αρκαδίας και αθλήτρια μπάσκετ στην ΓΕΑ Άμιλλα 2000. Παράλληλα είναι μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε επίπεδο υποχρεώσεων με τo διάβασμα στο σπίτι, ειδικά αυτή την περίοδο.

Η Μίχαλου λοιπόν από την περασμένη Κυριακή 8 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 16 Μαΐου κλήθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ να δώσει οκτώ επίσημους αγώνες και συγκεκριμένα:

Την Κυριακή (08/05) συμμετείχε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 όπου κατέλαβε την 1η θέση στη Δισκοβολία με 39,73μ., επίδοση που αποτέλεσε και νέο ατομικό της ρεκόρ.

Τη Δευτέρα (09/05) αγωνίστηκε με το σχολείο της στην Τρίπολη με το αντίστοιχο σχολείο του Κιάτου, όπου ήρθε και η πρόκριση για την επόμενη φάση.

Την Τετάρτη (11/05) ταξίδεψε ξημερώματα με την υπόλοιπη ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Κεφαλονιά με το αντίστοιχο σχολείο του Αργοστολίου, εκεί όπου εξασφαλίστηκε μία ακόμη νίκη – πρόκριση.

Το τριήμερο της Παρασκευής (13/05) έως και το πρωί της Κυριακής (15/05), αγωνίστηκε με την ομάδα κορασίδων της ΓΕΑ Άμιλλα 2000 στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και βοήθησε μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές της στο να εξασφαλιστεί με τρεις νίκες η 1η θέση και η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/05) δύο περίπου ώρες μετά την ολοκλήρωση του Κυριακάτικού αγώνα μπάσκετ με την ΓΕΑ Άμιλλα 2000, συμμετείχε στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Κ18 του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», κατακτώντας την 1η θέση με επίδοση στα 36,54μ.

Τη Δευτέρα (16/05) αγωνίστηκε με την ομάδα του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης στο Κερατσίνι απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου, σ’ ένα ματς στο οποίο δυστυχώς ήρθε για η ήττα αποκλεισμός από τη συνέχεια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια η νεαρή αθλήτρια/μαθήτρια μέσα σε εννέα μέρες, είχε ως απολογισμό δύο προκρίσεις για το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ, μία πρόκριση για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων, ένα ατομικό ρεκόρ στη Δισκοβολία και πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18, καθώς και μία πρωτιά στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μ. Μανωλόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here