Ο νέος ψηφιακός οδηγός για το Αναρριχητικό Πάρκο Νεστάνης

0
223

Εδώ και λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η εγκαινίαση του αναβαθμισμένο Αναρριχητικού Πάρκου Νεστάνης, το οποίος περιλαμβάνει 60 νέες αναρριχητικές διαδρομές. Πλέον το συγκεκριμένο αναρριχητικό πάρκο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε σχέση με αρκετά άλλα αντίστοιχα πάρκα της χώρας μας και λόγω του μεγάλου αριθμού διαδρομών αναρρίχησης διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας, αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον τόσο των Ελλήνων όσο και ξένων αναρριχητών.

Πολύτιμο εργαλείο προβολής του Αναρριχητικού Πάρκου Νεστάνης, αποτελεί ο νέος αναρριχητικός οδηγός που κυκλοφόρησε και μπορεί κανείς να κατεβάσει δωρεάν ΕΔΩ. Ένας οδηγός ο οποίος παρέχει πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο πάρκο, αλλά και λεπτομέρειες για κάθε αναρριχητική πίστα, μεταξύ των οποίων και οι νέες διαδρομές.

Επίσης για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορεί κάποιος/α να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΣ Τρίπολης (www.eostripolis.gr) ή να επικοινωνήσει με τον έφορο αναρρίχησης του ΕΟΣ Τρίπολης, κ. Χρήστο Ρήγα (6944263851).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here