Ο Πέτρος Καλτεζιώτης μίλησε στο «Κ.Ε.» για το Tripolis Tennis Open 2019

0
921

Τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης, το Tripolis Tennis Open 2019. Από τις 10 έως τις 30 Ιουνίου αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές όλων των ηλικιών από πολλές περιοχής της Πελοποννήσου. Με αφορμή την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, το μέλος του ΔΣ του ΣΑΤ, κ. Πέτρος Καλτεζιώτης μίλησε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο, για τους συγκεκριμένους αγώνες και όχι μόνο.

Αρχικά ο κ. Καλτεζιώτης αναφέρθηκε στην προετοιμασία του συγκεκριμένου τουρνουά αλλά και στην μεγάλη συμμετοχή του Tripolis Tennis Open 2019. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο Ανοιχτό πρωτάθλημα Juniors Κ10, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Ιουνίου 2019 και αυτό με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Απαντάει στο συγκριτικό πλεονέκτημα του συλλόγου λόγω εγκαταστάσεων να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις και τέλος σχολιάζει το αν οι πρόσφατες επιτυχίες και διακρίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκαρη έχουν ήδη προκαλέσει ισχυρό κίνητρο για τα παιδιά στο να ασχοληθούν με το Τένις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 06/06 στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά από το χρονικό σημείο 24’25”:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here