Ο προπονητής Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης μιλά στο «Κ.Ε.» για τις πρόσφατες επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (+ηχήτ.)

0
370

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (19-20/11) το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα Πινγκ-Πονγκ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καταφέρνοντας να κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ είχε και θετική παρουσία και σημαντικά πλασαρίσματα στις γενικές κατατάξεις και με άλλους αθλητές του.

Με αφορμή αυτές τις επιτυχίες ο υπεύθυνος προπονητής του τμήματος Πινγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιάννης Λεμπέκος μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα. Παράλληλα αναφέρθηκε στο κατά πόσο τέτοιου είδους σημαντικές διοργανώσεις επιτρέπουν στα παιδιά να εξασφαλίσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες.

Ο κ. Λεμπέκος τόνισε ότι σκοπός της ΑΕΚ Τρίπολης είναι να προωθεί τα νέα παιδιά του συλλόγου όσο εξελίσσονται στη μεγάλη αγωνιστική ομάδα, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρκαδικού συλλόγου σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Γιάννη Λεμπέκο στη ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης:

Παρακάτω επίσης μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρη τη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here