Ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης μίλησε στο «Κ.Ε.» για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στη Β’ Εθνική

0
837

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών ξεκινάει την Κυριακή (22/10) και ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης για μια ακόμη σεζόν δίνει αγωνιστική παρουσία, με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και ύστερα ότι καλύτερο προκύψει.

Με αφορμή τη φετινή πρεμιέρα για τη γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, ο υπεύθυνος προπονητής της Γιώργος Χρονόπουλος μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης για την φετινή προσπάθεια του Αρκαδικού συλλόγου.

Αρχικά ο κ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε στο φετινό ρόστερ της ομάδας το οποίο σε σχέση με την περασμένη χρονιά έχει σημαντικές προσθαφαιρέσεις, καθώς και στο γεγονός ότι η ομάδα λόγω των αρκετών κοριτσιών που είναι φοιτήτριες δεν έχει καταφέρει να προετοιμαστεί στην επιθυμητό βαθμό. Πρόσθεσε ότι είναι ζητούμενο η απόκτηση της απαιτούμενης ομοιογένειας στην ομάδα, κάτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι με παιχνίδι.

Σχολίασε το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας διεξάγεται σε ενιαίο όμιλο στην ΕΣΠΕΠ και όχι σε δύο ομίλους όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, ενώ γνωστοποίησε και τις δικές του «ενστάσεις» για τις επιλογές της Ένωσης τη φετινή σεζόν. Ο κ. Χρονόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο ματς της πρεμιέρας και την ισχυρή αντίπαλο του ΑΟ Αστέρια, ενώ τέλος έκανε αναφορά στην προσπάθεια που ξεκινάει εκ νέου ουσιαστικά σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, μετά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του covid-19.

Έκλεισε αναφερόμενος στο φίλαθλο κοινό της ομάδας που αποτελεί 7ος παίκτης και στηρίζει ουσιαστικά το σύλλογο σε κάθε ματς, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν το σύλλογο και ειδικότερα τον χορηγό της ομάδας κ. Πόκα για την ουσιαστική συμβολή του τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here