Ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης μιλάει στο «Κ.Ε.» για τη νέα σεζόν (+ηχήτ)

0
426

Στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης κ. Γιώργος Χρονόπουλος, με αφορμή την έναρξη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Χρονόπουλος, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της Β’ Εθνικής με την παρουσία στον όμιλο διαφορετικών ομάδων σε σχέση με πέρυσι και ένα ιδιαίτερα και φέτος ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μίλησε και για τα νέα δεδομένα στο σύλλογο με κάποιες συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε επίσης λόγο και για το στόχο στο νέο πρωτάθλημα που είναι η ομάδα να δίνει και την ψυχή της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να έχει φιλοσοφία εξέλιξης. Ένα φετινό πρωτάθλημα το οποίο χαρακτηρίστηκε φέτος ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Στόχος όπως τόνισε ο κ. Χρονόπουλος στο σύλλογο είναι μέσα από τη γυναικεία ομάδα να εξελίσσονται αγωνιστικά οι νεαρές αθλήτριες να εξελιχθούν αγωνιστικά, ενώ παράλληλα μέσα από τη δράση του συλλόγου σκοπός είναι να «πλάθονται» χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Έγινε αναφορά επίσης και στα τμήματα υποδομής τα οποία τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα βρεθούν σε μια μεταβατική περίοδο, καθώς λόγω της αναστολής της αγωνιστικής δράσης στη διάρκεια της πανδημίας την περασμένη τριετία, προέκυψαν κενά τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν σταδιακά τα επόμενα χρόνια.

Τέλος ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αναφέρθηκε και στις ανησυχίες που υπάρχουν τη φετινή σεζόν και απασχολούν συνολικά τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ανησυχίες που έχουν να κάνουν με τις ιδιαιτερότητες του νέου αθλητικού Νόμου, όπως σε διατάξεις που αφορούν τη μεταγραφική δραστηριότητα και άλλους τομείς πλήττοντας τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ο κ. Χρονόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα πράγματα δεν χαρακτηρίζονται αισιόδοξα σε ότι αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εκφράζοντας την αμφιβολία του για το αν αυτοί που διοικούν, τους ενδιαφέρει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Απηύθυνε τέλος κάλεσμα τόσο στους γονείς όσο και στα σχολεία και στους γυμναστές, κάποια παιδιά που έχουν το ταλέντο να τα στρέψουν στον αθλητισμό και γιατί όχι και στο βόλεϊ.

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Χρονόπουλου στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης:

Τέλος παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρη τη σημερινή εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here