Ο προπονητής του Ομίλου ΑΕΚ μιλάει στο «ΚΕ» για το Παμπελοποννησιακό Open Παίδων (+ήχος)

0
530

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου καιρού επιτρέποντος στην Τρίπολη θα φιλοξενηθεί το 2ο Παμπελοποννησιακό Open Παίδων. Μια διοργάνωση που θα διοργανώσει ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την υποστήριξη της Περιφέρεια Πελοποννήσου και της ΣΤ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Πολλοί νεαροί αθλητές και αθλήτριες έως 10 ετών από όλα τα σωματεία της Πελοποννήσου θα φιλοξενηθούν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την διοργάνωση ο υπεύθυνος προπονητής του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Γιώργος Παπαδόπουλος, μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Εκτός από την προετοιμασία και το γεγονός ότι όλα πλέον είναι έτοιμα με τη βοήθεια και του καιρού που είναι γεγονός ότι ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες του διοργανωτές, αναφέρθηκε και στους στόχους της ΑΕΚ Τρίπολης. Στόχους τόσο για τους συγκεκριμένους αγώνες όσο και για τις προσεχείς υποχρεώσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Τρίπολη πλέον μέσα από την δραστηριότητα και τις αθλητικές υποδομές των τοπικών συλλόγων είναι σε θέση να διοργανώνει πλέον πολύ σημαντικές διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα ο Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα από το χρονικό σημείο 27’00’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here