Ο προπονητής του Πολύβιου ΑΕΜ μιλά στο «Κ.Ε.» για τη φετινή προσπάθεια στην Α1 κατηγορία (+ηχήτ.)

0
466

Με αφορμή την έναρξη της Α1 τοπικής κατηγορίας στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της συμμετοχής μεταξύ των υπολοίπων Αρκαδικών ομάδων και του Πολύβιου ΑΕΜ, ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Γεωργαντάς μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και το τοπικό μπάσκετ γενικότερα.

Αρχικά σε ότι αφορά τους στόχους ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι αν και η ομάδα έχει θέσει φέτος υψηλούς στόχους μετά την περσινή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά την ίδια ώρα δεν μπορεί να κοιτάξει από τώρα η ομάδα τόσο μακριά μέχρι τον προσεχή Μαΐο. Σκοπός παρ’ όλα αυτά παραμένει η προσπάθεια για επίτευξη μιας κοινής πορείας με πέρυσι.

Ο προπονητής του Πολύβιου αναφέρθηκε και στο φετινό ρόστερ με τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, ενώ στάθηκε στο σημαντικό γεγονός ότι η ομάδα διατήρησε το βασικό της κορμό για τη νέα σεζόν. Ο κ. Γεωργαντάς ανέφερε ότι η πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα τη φετινή χρονιά σε μια προσπάθεια για ανάλογα ανταγωνιστική παρουσία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τόνισε ότι όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και δεν υπάρχει εύκολο ματς, καθώς κάθε αγωνιστικά θα χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα με συνεχή ανταγωνιστικά παιχνίδια. Πρόσθεσε επίσης ότι τη φετινή χρονιά θα βοηθήσει και η διαδικασία των play-out στο να παραμείνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο κ. Γεωργαντάς μίλησε και για τη διοίκηση του Πολύβιου και τη διάθεση που δείχνουν οι άνθρωποι του συλλόγου να βρεθούν ουσιαστικά στο πλευρό της ομάδας και των παικτών, αλλά και στο φίλαθλο κοινό της ομάδας το οποίο και φέτος δείχνει ότι θα στηρίξει με θέρμη τον Πολύβιο στη φετινή του προσπάθεια στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Αναφορά στη συνέχεια έγινε και για τα τμήματα υποδομής του Πολύβιου και την προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύλλογο της Μεγαλόπολης τα τελευταία χρόνια, μετά από επανεκκίνηση της προσπάθειας από το «μηδέν». Αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πολύβιου στη σημασία τα παιδιά των τμημάτων υποδομής να έχει παραστάσεις και κίνητρα από την προσπάθεια των μεγάλων στο πρωτάθλημα.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Γεωργαντάς τοποθετήθηκε συνολικά για το Αρκαδικό μπάσκετ και το μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και στο αν το άθλημα στην περιοχή μας διέρχεται σε φάση καλύτερη ή χειρότερη από τα προηγούμενα χρόνια.

Παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρη τη συνέντευξη του προπονητή του Πολύβιου κ. Δημήτρη Γεωργαντά που έδωσε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης:

Επίσης παρακάτω μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρη την εκπομπή της Πέμπτης (03/11):

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here