Ο προπονητής του τμήματος Πιγκ-Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης μιλά στο «Κ.Ε.» για τη σεζόν που ξεκινάει

0
319

Η σεζόν που ξεκινάει τη φετινή αγωνιστική περίοδο εν παρουσιάζει ενδιαφέρον σε αγωνιστικό επίπεδο μόνο σε επίπεδο Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ, αλλά και σε άλλα αθλήματα όπως μεταξύ άλλων είναι το πινγκ-πονγκ. Μάλιστα το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕΚ Τρίπολης τη φετινή σεζόν έχει θέσει αρκετούς στόχους που έχουν να κάνουν με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για το αγωνιστικό τμήμα, για συμμετοχή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα υποδομών με παρουσία των νέων αθλητών του συλλόγου, αλλά και ανταγωνιστική παρουσία στις υποχρεώσεις των παλαιμάχων στα αντίστοιχο πρωτάθλημα. Φυσικά και η περασμένη σεζόν για το πινγκ-πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης συνδυάστηκε με αρκετές διακρίσεις.

Με αφορμή λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα ο υπεύθυνος προπονητής του τμήματος πινγκ-πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Γιάννης Λεμπέκος, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, τόσο για τη φετινή προσπάθεια, όσο και για την περασμένη χρονιά.

Ο κ. Λεμπέκος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει το τμήμα να αναδείξει τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι σταδιακά μπαίνουν μπροστά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Μίλησε για τη φετινή Β’ Εθνική η οποία αναμένεται να είναι αρκετά απαιτητική, ωστόσο σχολίασε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί περισσότερο έμπειρη, συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία της πριν δύο χρόνια.

Ο υπεύθυνος προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, τόνισε ότι η πόρτα του τμήματος είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο που θα επιθυμούσε να ενταχθεί στις τάξεις του συλλόγου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Κλείνοντας ο κ. Λεμπέκος έθεσε ως επιτυχημένους στόχους τη νέα σεζόν την παραμονή της αγωνιστικής ομάδας στη Β’ Εθνική, η συμμετοχή και διάκριση των νεαρών αθλητών του συλλόγου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά και η διεκδίκηση μεταλλίου στο πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ.

Μπορείτε να ακούσετε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γιάννης Λεμπέκος στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης παρακάτω:

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη σημερινή εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here