Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η ανδρική ομάδα του Συλλόγου Δρομέων ξεκινάει το «παρθενικό» της «ταξίδι» σε Εθνική κατηγορία, καθώς είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα οι «κυανοκίτρινοι» υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής (17:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΚΑΟ Κορίνθου σ’ ένα δύσκολο ματς.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για το Σύλλογο Δρομέων, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μαρκόπουλος φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» για τη φετινή αγωνιστική πρόκληση των «Αρκάδων». Ο κ. Μαρκόπουλος στην ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Φώτη Αλεξόπουλο, αναφέρθηκε σε ότι αφορά την ομάδα της Τρίπολης.

Έγινε αναφορά αρχικά στην προετοιμασία της ομάδας σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, στο κλίμα της ομάδας τη δεδομένη στιγμή και στο βασικό θέμα που δεν είναι άλλο από το μπάτζετ και τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας για τη φετινή χρονιά, για το γεγονός ότι η ομάδα αποτελεί καταρχάς από ντόπιους παίκτες στην συντριπτική πλειοψηφία του και κατ’ επέκταση από αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Έγινε επίσης αναφορά στα κίνητρα των μελών της διοίκησης του να βλέπουν την ομάδα να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα έγινα αναφορά στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου Δρομέων, αλλά και στο γεγονός ότι η Τρίπολη αυτό το διάστημα διαθέτει μόλις τρία εν’ ενεργεία σωματεία σε επίπεδο Ανδρών.

Ακούστε παρακάτω όλα όσα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων είπε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here