Ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός απέναντι στην ΑΕΠΣ Αρίς, είχε τον Σωτηρόπουλο του

0
498

Στο κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της ΑΕΠΣ Αρίς το περασμένο Σάββατο (28/02), ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός κατάκτησε μια σημαντική νίκη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να «επανεκκινήσει» τόσο αγωνιστικά όσα και ψυχολογικά.

Η ευρεία νίκη της ομάδας της Τρίπολης δεν ήρθε τυχαία, αλλά συνδυάστηκε από πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Ένας από τους παίκτες που στην επίθεση συνέβαλε τα μέγιστα ούτως ώστε οι «κυανόλευκοι» να φτάσουν στην ευρεία νίκη (γεγονός σημαντικός όταν έρχεται απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους ακριβώς στόχους), ήταν και ο Βασίλης Σωτηρόπουλος.

Ο έμπειρος αθλητής του Αρκαδικού αξιοποίησε όλες τις πάσες που πήρε από τους συμπαίκτες του στην περιφέρεια και μετά την καλή «εικόνα» των «κυανόλευκων» και στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Ειδικά στα μισά του α’ ημιχρόνου με διαδοχικές λύσεις βοήθησε στο να ξεφύγει η ομάδα του στο σκορ με 29-10 και να διαχειριστεί το ματς με μεγαλύτερη ηρεμία και άνεση στη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι αν βρεθεί σε καλή μέρα και πιάσει ρυθμό στην επίθεση μπορεί να «φορτώσει» με πολλούς πόντους το αντίπαλο καλάθι.

Σε μια χρονιά λοιπόν όπου η επίθεση δεν αποτελεί το δυνατό σημείο του Αρκαδικού, η συνεισφορά των έμπειρων και όχι μόνο παικτών στο σκοράρισμα κρίνεται σημαντική για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστική και στη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here