Ο Σπύρος Λαγός μιλά στο «Κ.Ε.» για τον φετινό Μαντινειακό! (+ηχήτ)

0
720

Μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική κατηγορία ο Μαντινειακός με ακόμη μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Λεβίδι επί του Ορχομενού με σκορ 1-3 ανέβηκε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και το πιο σημαντικό, ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο Μαντινειακός φέτος διαθέτει μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική και καταφέρνει να αποσπάσει σημαντικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, διατηρούμενη και με το παραπάνω σε τροχιά στόχων.

Με αφορμή την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του Μαντινειακού ο εκ των προπονητών του συλλόγου, Σπύρος Λαγός, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/01 στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο. Ο Σπύρος Λαγός αρχικά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και από την προσπάθεια των παικτών. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι από πέρυσι το ρόστερ έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και φέτος γίνεται με συλλογική προσπάθεια από όλους με διάθεση και δουλειά στις προπονήσεις κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Σημαντικό όπως ο ίδιος τόνισε αποτελεί και η διάθεση και συμμετοχή όλων στις προπονήσεις.

Ο Σπύρος Λαγός συμφώνησε ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της ομάδας στα αγωνιστικά πλάνα και κρίνεται και ένα από δυνατά σημείο μέχρι τώρα του Μαντινειακού ΑΟ, αλλά παράλληλα μέσα από την άμυνα η ομάδα καταφέρνει να βρει λύσεις και στο σκοράρισμα. Από τα θετικά στοιχεία όπως τόνισε ο κόουτς του Μαντινειακού είναι η διάθεση της ομάδας να βασίζεται σε συγκεκριμένο πλάνο και στη δουλειά που γίνεται πάνω σ’ αυτό να βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Ο Σπύρος Λαγός μίλησε και για τον στενό συνεργάτη του στην ομάδα του Μαντινειακού, Γιώργο Σπανάκη αναφέροντας ότι η γνωριμία του μαζί του από παλιά, αλλά και κοινή φιλοσοφία και απόψεις συμβάλουν σε μια αρμονική συνεργασία. Ο κόουτς του Μαντινειακού αναφέρθηκε και στην ουσιαστική παρουσία του κ. Νίκου Σιάννα, Προέδρου της ομάδας ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει ουσιαστικά την ομάδα του Μαντινειακού. Τέλος ο Σπύρος Λαγός σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας συμφωνώντας ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και με πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα ο κόουτς του Μαντινειακού δήλωσε στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα από το χρονικό σημείο 25’00’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here