Ο Στάικος αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ρόστερ, τη νέα διοίκηση και την αναμονή του για ανανέωση

0
192

Στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης του πρώην προπονητή του Παναρκαδικού, Θανάση Στάικου, γίνεται αναφορά και στην επόμενη μέρα του Παναρκαδικού διοικητικά, με τον ίδιο να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η νέα διοίκηση θα βοηθήσει το σύλλογο στη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά ο κ. Στάικος τόνισε ότι η οικονομική επιφάνεια της νέας διοίκησης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Επαναλαμβάνουμε ότι επισήμως καμία υποψηφιότητα δεν έχει κατατεθεί στη ΓΣ του Παναρκαδικού, αλλά προφανώς σε ανεπίσημο επίπεδο αρκετοί εμπλεκόμενοι με την ομάδα έχουν γνώση για την ομάδα προσώπων που εκτός απροόπτου θα θέσουν την Τετάρτη υποψηφιότητα για τη νέα διοίκηση. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η ομάδα τη δεδομένη στιγμή διαθέτει στο δυναμικό της 12 δελτία.

Αναλυτικά το χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρει: «Σε αυτό όμως που θα σταθώ είναι στην παρακαταθήκη που αφήνουμε για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Παναρκαδικός αυτή τη στιγμή έχει 12 ποδοσφαιριστές από την Αρκαδία με αρκετούς νεαρούς ανάμεσά τους και 4 παίκτες που φοιτούν στην πόλη, οι οποίοι αποτελούν την έτοιμη βάση για το ξεκίνημα της σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι τα άτομα που θα κινήσουν την ομάδα το επόμενο διάστημα θα στηριχτούν σε αυτήν την βάση του έμψυχου δυναμικού και στην φιλοσοφία  που ήδη έχει αναπτυχθεί στο σύλλογο. Η νέα διοίκηση με την μεγάλη οικονομική επιφάνεια που διαθέτει αλλά και την τεχνογνωσία στον χώρο του ποδοσφαίρου είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα οδηγήσει τον μεγάλο Παναρκαδικό σε μεγαλύτερες επιτυχίες και ειλικρινά το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου.».

 

Στάικος: «Επιθυμία μου να μείνω στην ομάδα!»

Παράλληλα μέσα από τη σχετική ανακοίνωσή του πρώην τεχνικού του Παναρκαδικού, Θανάση Στάικου, αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο, ωστόσο η αναμονή για εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου αποδείχθηκε ότι είχε και ένα όριο, με τον ίδιο καθώς και άλλα μέλη του προπονητικού τιμ, εν τέλει (κοιτάζοντας και την επαγγελματική τους συνέχεια και επιβίωση) να αποχωρούν από το σύλλογο.

Γι’ αυτό το θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε με σχετικό κείμενο μας τις προηγούμενες ώρες, το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Η επιθυμία μου να παραμείνω στον σύλλογο ήταν δεδομένη και η υπομονή που έδειξα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του αγωνιστικού τμήματος το αποδεικνύει περίτρανα, όμως όταν το αντικείμενο μας είναι η επαγγελματική μας συνέχεια κι επιβίωση τότε υπάρχουν όρια με συνέπεια να μην συνεχίζεται μια υπέροχη συνεργασία. Μια συνεργασία στην οποία υπήρχε σεβασμός κι εκτίμηση και είναι η κατάλληλη στιγμή να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους ξεχωριστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here