Ο Σταύρος Κουκάκης μιλάει στο «Κ.Ε.» για «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» (+ηχητ)

0
344

Το πρωί της Τρίτης 05/10 ο συνάδελφος δημοσιογράφος και συγγραφέας Σταύρος Κουκάκης «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και μίλησε για την δημοσίευση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων». Πρόκειται για όσους δεν γνωρίζουν ένα βιβλίου 658 σελίδες αφιερωμένο στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ με αφιέρωμα σε όλες τις ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι οποίες εκπροσώπησαν το τοπικό μπάσκετ, σε Εθνικές κατηγορίες ή σε τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Ο Σταύρος Κουκάκης μίλησε για το βιβλίο και αναφέρθηκε στην όλη προσπάθεια και προετοιμασία μέχρι την υλοποίησή του. Μοιράστηκε τα συναισθήματά του τη στιγμή που το βιβλίο ολοκληρώθηκε και έφτασε στα χέρια του, αλλά και για το αν άξιζε μια επίπονη και πολύμηνη προετοιμασία με πάρα πολλές ώρες δουλειάς. Ο ίδιος έκανε αναφορά και στο περιεχόμενο του βιβλίου αλλά και σε κάποιες σπάνιες ιστορίες που περιλαμβάνονται στις σελίδες του.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, μας μίλησε και για το παρασκήνιο της προετοιμασίας μιας ξεχωριστής έκπληξης στην Αταλάντη Τασουλη. Για το πώς το δαχτυλίδι της Πρωταθλήτριας ομάδας στο WNBA του 1997, Χιούστον Κόμετς της οποίας αποτελούσε μέλος στο ρόστερ, δεν κατάληξε στα χέρια της εκείνη την εποχή, αλλά μετά από έρευνα και συγκυρίες, βρέθηκε και παραδόθηκε και στην κάτοχό του την ημέρα παρουσίασης του βιβλίου πριν λίγες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της εκπομπής φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και η ζωγράφος κα Ασημίνα Λύκου, η οποία ήταν και η δημιουργός του πίνακα ζωγραφικής με τίτλο «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων», εμπνευσμένος από το ομώνυμο βιβλίο του Σταύρου Κουκάκη. Ένας πίνακας που κοσμεί την 656η σελίδα του βιβλίου.

Τέλος ο Σταύρος Κουκάκης με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, σχολίασε το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου για το τοπικό μπάσκετ το οποίο δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την πανδημία του κορωνοϊού. Ο ίδιος μας μίλησε και για το σχεδιασμό και τους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας για την επόμενη ημέρα του τοπικού μπάσκετ.

Μπορεί κανείς να ακούσει ολόκληρη την συνέντευξη του Σταύρου Κουκάκη και τη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here