Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας συγχαίρει τον Πανθυρεατικό και τον ΑΟΝ Τρίπολης

0
116

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αρκαδίας, συγχαίρει τόσο τον Πανθυρεατικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Αρκαδίας, όσο και τον ΑΟ Νέων Τρίπολης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας.

Παράλληλα συγχαίρει τους προπονητές των δύο συλλόγων και μέλη του Συνδέσμου για τις παραπάνω διακρίσεις με τις ομάδες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας, αναφέρει:

«Το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αρκαδίας, με την παρούσα ανακοίνωση συγχαίρει τον Πανθυρεατικό ΑΟ, καθώς και τους προπονητές του συλλόγου του Άστρους και μέλη του συνδέσμου μας, Άρη Σαβούρδο και Ανδρέα Κασκαμπά, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας. Παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Επίσης συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Νέων Τρίπολης, καθώς και τον προπονητή της Νίκο Χατζόπουλο και μέλους του συνδέσμου μας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας και εύχεται καλή τύχη την επόμενη σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία της Ένωσής μας.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Γιάννης Ηλιόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here