Ο σύνδεσμος Φιλάθλων του Αστέρα “TIGERS” «αποχαιρετά» τον Μπάμπη Σκορπίδα

0
178

Τη δική του ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης “TIGERS” με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Μπάμπη Σκορπίδα και τον «αποχαιρετά» με το δικό του τρόπο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ιστορία πάντα γράφεται από τους λίγους, τους πιστούς και τους ρομαντικούς. Ένας από αυτούς ήσουν κι εσύ ΜΠΑΜΠΗ ΣΚΟΡΠΙΔΑ που κατάφερες να κρατήσεις μαζί με ακόμη λίγους πιστούς, την ιδέα του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ζωντανή στα πέτρινα χρόνια. Το μόνο που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από το αγαπημένο σου ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ ήταν αυτή η άνιση μάχη…

Χάρη σε σένα έχουμε όλοι τώρα από ένα κασκόλ κρεμασμένο στο σπίτι μας.

Είδες το ΑΣΤΕΡΙ να φτάνει από τα τοπικά μέχρι το εξωτερικό, έκανες το όνειρο σου πράξη και μαζί με σένα να ονειρευόμαστε κι εμείς…

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΘΟΣ σε όλη την ΚΙΤΡΙΝΟΜΠΛΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του ΚΥΡΙΟΥ Μπάμπη.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, να παραστούμε το απόγευμα στις 6 στον Άγιο Δημήτρη για το τελευταίο αντίο.

ΥΓ.: Κυρ Μπάμπη ξέρουμε ότι θα ανταμώσεις και με τους υπόλοιπους ΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥΣ και με το φιλαράκι σου τον Φούλοπ. Πες τους τι ζήσαμε και πες τους ότι άφησες παρακαταθήκη τις επόμενες γενιές να κρατάνε τη σημαία μας ψηλά μέχρι τα ουράνια!

ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΤΕΡΑΡΑ
Μετά τιμής,
ΣΦ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ TIGERS».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here