Ο ΤΦΣΤ «Εύανδρος» διαδίδει το άθλημα της σκοποβολής στην Τρίπολη

0
527

Αποτελεί γεγονός ότι ο Τοπικός Φιλοσκοπευτικός Σύνδεσμος Τρίπολης «Εύανδρος» κατά την ίδρυσή του πριν περίπου δύο χρόνια, έθεσε μεταξύ άλλων σαν βασικό του στόχο την ανάδειξη του αθλήματος της Σκοποβολής στην Τρίπολη και παράλληλα την προσέλκυση στο χώρο όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, προκειμένου το μέλλον του αθλήματος τα επόμενα χρόνια να κινηθεί σε τροχιά ανάπτυξης και επιτυχιών.

Μετά από περίπου δύο χρόνια ο ΤΦΣΤ «Εύανδρος» έχει καταφέρει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του αρκετά μέλη, τα οποία σήμερα ασχολούνται ενεργά με την σκοποβολή. Ένα άθλημα που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν άγνωστο στο ευρύ κοινό της πόλης μας και με το οποίο ασχολούνταν πολύ λίγοι, γνώστες του αντικειμένου.

Στον ΤΦΣΤ «Εύανδρο» αυτά τα δύο χρόνια τα μέλη έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά, αλλά το πιο ενθαρρυντικό για να μπορούμε να μιλάμε για προοπτικές εξέλιξης του αθλήματος στην Τρίπολη, αποτελεί το γεγονός ότι τα περισσότερα μέλη του συλλόγου της Τρίπολης σύμφωνα με τους ανθρώπους του αποτελούν παιδιά και έφηβοι. Μόνο μέσα στον πρώτο 1,5 μήνα του 2023 στο σύλλογο έχουν εγγραφεί ήδη 10 ανήλικοι αθλητές/τριες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον «Εύανδρο» και στο συγκεκριμένο άθλημα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του συγκεκριμένου συλλόγου με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη της Σκοποβόλης στην Αρκαδική πρωτεύουσα, κινείται σε σωστό «μονοπάτι»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here