Ο «χρυσές» αλλαγές του Σπύρου Λαγού και ο «πάρε-βάλε» Στρέμπας «έκριναν» το ντέρμπι στο Λεωνίδιο!

0
1809

Όταν μέχρι το 75’ τίποτα δεν έδειχνε ότι κάποια από τις δύο ομάδες -το Λεωνίδιο και ο Παναρκαδικός- θα μπορούσαν στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής να σκοράρουν, οι «χρυσές» αλλαγές του Σπύρου Λαγού αποδείχθηκαν καθοριστικές προκειμένου να έρθει η σπουδαίας σημασίας νίκη του «τριφυλλιού» στο Λεωνίδιο με σκορ 0-2.

Πέντε λεπτά μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο για τους «φιλοξενούμενους» ο Παπαλάμπρος μπαίνοντας «αθόρυβα» στην περιοχή του Λεωνιδίου στην πλάτη της άμυνας, αξιοποίησε στο έπακρο τη φοβερή σέντρα του Στρέμπα για το 0-1.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Αποστόλης Στρέμπας όχι μόνο έβγαλε τη σέντρα με εξαιρετική ακρίβεια κάνοντας πολύ εύκολο το έργο του Παπαλάμπρου να τελειώσει τη φάση, αλλά πρόλαβε πριν χαθεί το πλεονέκτημα για την ομάδα του να ξεμαρκαριστεί και να βγάλει σε πρώτο χρόνο τη μπαλιά για το γκολ. Σε ακόμη ένα σπουδαίο ντέρμπι ο Στρέμπας, αποδεικνύεται το πρόσωπο που είτε με τα εύστοχα τελειώματα φάσεων, είτε με τη δημιουργία, κρίνεται κομβικός παίκτης για τη νίκη της ομάδας του.

Η δεύτερη αλλαγή εκ των τριών που πραγματοποίησε ο Σπύρος Λαγός, αποτέλεσε ο πολύπειρος Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος στις καθυστερήσεις κινήθηκε γρήγορα χωρίς τη μπάλα, την οποία πήρε από τον Τσακωνάκο για να την στείλει με ψύχραιμο τρόπο στα δίχτυα για το 0-2. Ένα γκολ που μπορεί εν τέλει να μην σήμαινε τίποτα για τον Παναρκαδικό για τους τρεις βαθμούς που κατάκτησε, αλλά μπορεί και να σημαίνει πολλά εν’ όψει του αγώνα των δύο ομάδων στον β’ γύρο στην Τρίπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here