Ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

0
370

Με σχετική δράση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (19/12) ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ. Πρόκειται μια δράση στην οποία προσκεκλημένα θα είναι και τα παιδιά και μέλη του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Δήμου Τρίπολης.

Στη σχετική ανακοίνωση το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει για τη συγκεκριμένη δράση:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Παν. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου προσκαλούν στις Δημοτικές εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ Τρίπολης, τόσο τα μέλη της ΑΕΚ, όσο και όλους τους φίλους του αθλητισμού της Τρίπολης για να τιμήσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και να υπενθυμίσουμε σε όλους το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην πλήρη συμμετοχή στην κοινωνία.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, το 1992, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δίνοντάς μας την ευκαιρία κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει την υποχρέωση διασφάλισης της ισότιμης πρόσβασης ΟΛΩΝ στην εκπαίδευση και στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, βασιζόμενοι στις  αρχές της ενταξιακής εκπαίδευσης.

Ο σύλλογος μας, για μια ακόμη φορά θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού απέναντι στα άτομα με αναπηρία. Με αφορμή την ημέρα αυτή σας προσκαλούμε σήμερα Τρίτη 19/12/2023, και ώρα 16:30 στα ανακαινισμένα δημοτικά γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τους επίτιμους προσκεκλημένους μας την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρία. Οι προσκεκλημένοι μας θα είναι τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης, όπου θα ξεναγηθούν στους χώρους των γηπέδων τένις του ΔΑΚ Τρίπολης και θα γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της αντισφαίρισης.

Σας περιμένουμε!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here