Ο «7ος παίκτης» του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, είχε πρωταγωνιστική παρουσία και τη φετινή αγωνιστική περίοδο

0
6319

Λίγες ημέρες από τη νίκη παραμονής της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης και με τους πανηγυρισμούς να έχουν «κοπάσει» από την ανανέωση της παρουσίας της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία και τη επόμενη αγωνιστική περιόδο, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να γίνει αναφορά και στους πιστούς φίλους της ομάδας οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πιστοί φίλοι που στήριξαν ουσιαστικά την ομάδα σε κρίσιμα και όχι μόνο ματς στην Τρίπολη όσο και εκτός έδρας αναμετρήσεις και έπαιξαν το δικό του ρόλο στην επίτευξη των στόχων της.

Η Βίκυ Κακώνη με «πρωταγωνιστική» παρουσία στην εξέδρα με το τύμπανο της ομάδας σε εντός και εκτός έδρας αποστολές, έδινε σε κάθε αγώνα ρυθμό στο φίλαθλο κοινό, αλλά και στις αθλήτριες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης. Χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι αθλήτριες την ώρα του αγώνα πριν τα σερβίς, ανταποκρίνονταν στο ρυθμό της. Υπάρχουν μάλιστα και ματς που παρά την καθυστερημένη έλευσή της στο γήπεδο λόγω υποχρεώσεων, η Βίκυ «γύρισε» παιχνίδια, ανεβάζοντας τον παλμό στην εξέδρα και τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας στο παρκέ, παρά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα.

Φυσικά το φίλαθλο κοινό που έδωσε παρουσία στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης βοήθησε ιδιαίτερα τις αθλήτριες του Αρκαδικού συλλόγου, κυρίως στα εντός έδρας ματς. Πιστοί φίλοι του βόλεϊ ειδικότερα και του αθλητισμού γενικότερα, τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια του ΑΣΠΕΤ. Σημαντική η παρουσία φυσικά και οικογενειών, συγγενών και φίλων των αθλητριών και των μελών της ομάδας, ενθαρρύνοντας την προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη και χορηγοί της ομάδας δεν περιορίστηκαν στην σημαντική οικονομική στήριξη, αλλά βρέθηκαν στα καθίσματα του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης και στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των αθλητριών του κ. Χρονόπουλου. Ουσιώδες «σημάδι» ότι πέρα από τη διάθεση στήριξης ενός σωματείου από τους συγκεκριμένους ανθρώπους, υπήρξε και αγάπη και συναίσθημα που έχει ένας φανατικός φίλαθλος για την αγαπημένη του ομάδα.

Κίνητρο για έναν φίλαθλο που αγαπά τον αθλητισμό στο να βρεθεί στην εξέδρα και να παρακολουθήσει μία αναμέτρηση με ενδιαφέρον, αποτελούν η συνέχεια στην προσπάθεια ενός σωματείου που διακατέχεται από αγάπη και προσπάθεια για ανάδειξη του αθλήματος, από την προσπάθεια για ανάδειξη νέων ντόπιων αθλητών/τριών και η αγωνιστική διάθεση που θα αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε ματς.

Αναμφίβολα ο 7ος παίκτης του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξασφάλιση της παραμονής στην Β’ Εθνική κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here