Πέντε θέσεις βάθρου για τα 10άρια της ΑΕΚ στο Ενωσιακό της Τρίπολης

0
20

Συνολικά πέντε παρουσία στο βάθρο είχε η ΑΕΚ Τρίπολης στο Ενωσιακό πρωτάθλημα της Τρίπολης το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που επιβεβαιώνει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη, θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου κάτω των 10 ετών (Μανιάτη, Παπακώστα, Τσούτσο, Νικολάου και Τριανταφύλλου για την κατάκτηση πέντε θέσεων τριάδας στο πρόσφατο ενωσιακό πρωτάθλημα που έγινε στην Τρίπολη.

Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Άτλαντα Τρίπολης έλαβε χώρα το ενωσιακό προπαιδικό πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Οι αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας κάτω των 10 ετών κατέκτησαν δύο 1ες, μια 2η και δύο 3ες θέσεις σε όλα τα κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 10 ετών η Παπακώστα Κων/να κέρδισε την 1η θέση του τουρνουά αφού στον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε επιτυχημένα την συναθλήτρια της στην ΑΕΚ Τρίπολης Μανιάτη Εβελίνα, η οποία κατέκτησε την 2η θέση. Για την είσοδό τους στον τελικό επικράτησαν των Θεοχάρη (ΟΑ Καλαμάτας) και Κόλλη (ΑΟΑ Πατρών ), αντίστοιχα καθώς και των Νικήτα (Αρκαδικός Ο.Α) και Σταματελάτου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών).

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών την 1η θέση στο Cosolation Draw κέρδισε ο Τριανταφύλου Θάνος σε 8άρι ταμπλό, και δύο 3ες θέσεις κατέκτησαν οι Νικολάου Στέφανος και Τσούτσος Κων/νος, οι οποίοι για την είσοδό τους στην 4άδα αντιμετώπισαν επιτυχημένα τους Σταθόπουλο (Α.Ο.Α Πατρών), Κασσίμη (Αρκαδικό Ο.Α) και Συψά (Α.Ε.Τ Νίκη Πατρών) αντίστοιχα.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στη νέα φουρνιά παιχτών του ομίλου μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια στο επόμενο ενωσιακό πρωτάθλημα, που θα γίνει σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Κορίνθου.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here