Παίκτης της ΑΕ Δημητσάνας ο Γιώργος Καδάς!

0
638

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη αποτελεί γεγονός τις τελευταίες ώρες και έχει να κάνει με την ομάδα της ΑΕ Δημητσάνας. Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Γορτυνίας συνεχίζοντας την «ηχηρή» μεταγραφική του δραστηριότητα και πραγματοποιώντας τις απαιτούμενες ενέργειες όλες τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε και ουσιαστικά σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο Γιώργο Καδά! Μια προσθήκη που έρχεται να ταράξει ακόμη μια φορά τα «νερά» της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Μπορεί ο Καδάς να αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για λογαριασμό της ΑΕΚ Τρίπολης σκοράροντας μάλιστα το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο οι εξελίξεις θέλουν τον έμπειρο Αρκά να μετακινείται στην ομάδα της Δημητσάνας. Μάλιστα έχουν ολοκληρωθεί και οι απαραίτητες διαδικασίες αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΑΕΚ Τρίπολης προηγήθηκε η παραχώρηση της ελευθέρας στον παίκτη.

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι ο Γιώργος Καδάς από τη στιγμή που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ Τρίπολης στο ματς με Αχαραναϊκό, θα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική φέτος, ωστόσο στη διάρκεια της εβδομάδας τα δεδομένα ανατράπηκαν. Πλέον με τη συγκεκριμένη μεταγραφή η ΑΕ Δημητσάνας προσθέτει ακόμη έναν εξαιρετικά ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα δεν αποτελεί υπερβολή ότι σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον η ομάδα της Γορτυνίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο του πρωταθλητή Αρκαδίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here