ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Για τον Αστέρα αποφασίζει μόνο ο ίδιος ο Αστέρας»

0
98

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σχετικά με δημοσίευμα ηλεκτρονικού αθλητικού ενημερωτικού ιστοχώρου, το οποίο αναφέρει ότι η Αρκαδική ομάδα έχει αναγκαστεί να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από άλλους συλλόγους.

Η Αρκαδική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καταρχάς ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει βάλει πωλητήριο σε κανέναν ποδοσφαιριστή της και παράλληλα τονίζει ότι δεν συνομιλεί με τον Τύπο για τους παίκτες της ομάδας, παρά μόνο με ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν σε ποδοσφαιριστές μας και σε τιμές που «ανεβαίνουν» και «κατεβαίνουν», η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεκαθαρίζει ότι ούτε έχει βάλει πωλητήριο σε κάποιον ποδοσφαιριστή της, ούτε συμμετέχει σε παιχνίδια και τερτίπια τρίτων, ούτε συνομιλεί μέσω του Τύπου, παρά μόνο με ομάδες. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια να οργανώνουμε και να χτίζουμε την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αγνοώντας δημοσιεύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την προσπάθειά μας. Για τον ΑΣΤΕΡΑ αποφασίζει μόνο ο ίδιος ο ΑΣΤΕΡΑΣ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here