Παλιές «δόξες» του Ελληνικού μπάσκετ, αντίπαλοι του Συλλόγου Δρομέων

0
1521

Η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων το απόγευμα της Κυριακής (12/01) φιλοξένησε για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την αντίστοιχη ομάδα της Ακράτας ΑΠΟ. Μια ομάδα που μέχρι την πραγματοποίηση του τζάμπωλ βρισκόταν στην ίδια βαθμολογική θέση με την Αρκαδική ομάδα με μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα. Στην Αχαϊκή ομάδα που μπορεί να μην πηγαίνει μέχρι σήμερα καλά στο πρωτάθλημα, στο ρόστερ της βρίσκονται κάποιες παλιές «δόξες» του Ελληνικού μπάσκετ.

Η παρουσία αρχικά του Γιάννη Γιαννούλη δεν μπορεί ως φυσιογνωμία να περάσει απαρατήρητη από τους παλαιότερους φίλους του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Γιαννούλης έχει αγωνιστεί ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερους από 20 διαφορετικούς συλλόγους, αλλά είναι γνωστός για την παρουσία του κυρίως στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και φυσική στην Εθνική ομάδα, κατακτώντας Ευρωλίγκα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Στο ίδιο ρόστερ της Αχαϊκής ομάδας βρισκόταν και μια ακόμη γνωστή παρουσία των Ελληνικών γηπέδων όπως ο Αντώνης Κυρίτσης. Είναι και αυτός με τη σειρά του «πολυταξιδεμένος» έχοντας αγωνιστεί σε περισσότερους από 15 συλλόγους από το 1988 μέχρι σήμερα. Πιο γνωστή πορεία του στην μεγάλη ομάδα των Αμπελοκήπων τη 10ετία του ‘90, η οποία από τα τοπικά έφτασε να αγωνίζεται στην Α1.

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει αλλά και οι δύο έχουν επιλέξει να βρίσκονται μέσα στα παρκέ ακόμη, όταν πολλοί άλλοι σε τέτοια ηλικία έχουν «ολοκληρώσει» την καριέρα τους. Ο λόγος προφανής! Η αγάπη τους για το μπάσκετ τους διατηρεί ακόμη «έφηβους»!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here