Παναγιώτης Τζαναβάρας στο «Κ.Ε.»: «Είμαστε καινούργια ομάδα και θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά!»

0
382

Ο προπονητής του Παναρκαδικού κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας παρουσιάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άγιο Ιερόθεο σαφέστατα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά παράλληλα όντας ρεαλιστής τόνισε ότι η ομάδα είναι ακόμη έτοιμη και χρειάζεται δουλειά σε διάφορους τομείς, προκειμένου να παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα όπως και ο ίδιος θα ήθελε.

Στην αρχική του τοποθέτηση για την αναμέτρηση της πρεμιέρας ο κ. Τζαναβάρας είπε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό, ο οποίος από την αρχή μας πρέσαρε πάρα πολύ ψηλά. Μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά κατορθώσαμε 2-3 φορές να βρούμε στην «πλάτη» τους χώρους και να δημιουργήσουμε κάποιες καταστάσεις, από τις οποίες πετύχαμε ένα τέρμα στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο στόχος μας ήταν να ασφαλίσουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε και στη συνέχεια κλείσαμε τους χώρους για να μην δεχτούμε επιθέσεις ειδικά από τον άξονα από όπου και είχαμε πολλά προβλήματα από το συγκεκριμένο αντίπαλο. Έχω πει ότι ακόμη είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Θα το ξαναπώ. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πολύ δουλειά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού, αλλά και ο Άγιος Ιερόθεος ήταν καλός σε κάποια άλλα διαστήματα. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις λεπτομέρειες ήμασταν πιο τυχεροί.».

Για το γεγονός της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας που δεν δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά ήταν ουσιαστική ο προπονητής του Παναρκαδικού είπε: «Είχαμε δει τον Άγιο Ιερόθεο ότι είναι μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα στο χώρο. Προσέχαμε πάρα πολύ να μην δεχτούμε τέρμα και πραγματικά σε κάποιες φάσεις ήμασταν τυχεροί. Μας έσωσε και ο Μάνος σε 1-2 περιπτώσεις κάτω από την εστία. Γι’ αυτό σας λέω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ μας.».

Στο αν η νίκη επί του Αγίου Ιερόθεου αποτελεί μια πολύ σημαντική νίκη και σε επίπεδο ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, ο κ. Τζαναβάρας ανέφερε: «Απολύτως! Γιατί όπως είχαμε τονίσει ήρθαν παίκτες τον τελευταίο καιρό. Η «χημεία» της ομάδας δεν είναι η κατάλληλη ακόμη. Αυτό το παιχνίδι σήμερα θα είναι «πυξίδα» για εμάς και προσανατολισμός μεγάλος. Ξαναλέω ότι ήταν πολύ σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους και σίγουρα για τους αγωνιστικούς. Τώρα που είδαμε και την ομάδα σε επίσημο ματς, ξέρουμε και πώς να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να βελτιωθούμε. Χρειαζόμαστε δουλειά!».

Σχετικά με το αν ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας βάσει της εικόνας της ομάδας στο ματς της πρεμιέρας τον ικανοποιεί ο τεχνικός του «τριφυλλίού» είπε: «Σε γενικές γραμμές είμαι. Όχι όμως απολύτως. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ δουλειά. Χάσαμε πρώτες και δεύτερες μπάλες. Ήταν πιο γρήγορος ο Άγιος Ιερόθεος από εμάς σε πολλές περιπτώσεις. Θα έλεγα ότι σ’ αυτό το κομμάτι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα.».

Τέλος για το τι κρατάει ο ίδιος από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλει να το δει από τα παιδιά και τις επόμενες αγωνιστικές, ο κ. Τζαναβάρας σχολίασε: «Κρατάω τη συγκέντρωσή τους. Την αγωνιστικότητά τους. Ότι δεν αιφνιδιαστήκαμε. Ότι ήταν πρεμιέρα νέων παικτών σε μια νέα ομάδα και ανταπεξήλθαμε θεωρώ μια χαρά.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here